Gültekin Uğur: “MTSO’da liyakate önem verilmeli”


Yarın yapılacak olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı seçimleri ile ilgili konuşan Nüve Tour Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Uğur, ‘Yapılacak olan seçimlerde siyasi görüş, etnik köken ve mezhep ayrımı yapmaksızın liyakate önem verilmesi gerekiyor’ dedi.

 

Tarih : 22 Aralık 2022 Perşembe 11:31

 Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın 137 yıllık koca bir çınar olduğunun altını çizerek sözlerine devam eden Gültekin Uğur, ‘Kentin en önemli  dinamiklerinden birisi olan MTSO’yu yönetecek kişilerin bilgi ve birikimleri ile oturdukları koltuklara yön verebilecek liyakate sahip olmaları gerekiyor. Seçimler sadece kişisel hırslar ile değerlendirilemeyecek, kent ekonomisinin önümüzdeki 4 yılına yön verecek öneme sahip seçimler. 115 Meclis üyesinin de yarın oy kullanırken kentin çıkarlarını düşünerek hareket edeceklerini umut ediyor, yapılacak olan seçimlerden çıkan sonucun Mersin’e hayırlı olmasını temenni ediyorum’ dedi. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA