TMO pirinç nakliye ve paketleme ihalesi


Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre, Toprak Mahsulleri Ofisi Mersin Başmüdürlüğü pirinç nakliye ve paketleme işi için ihaleye çıkacak.

 

Tarih : 12 Ocak 2023 Perşembe 13:24

Haber Merkezi

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre, Toprak Mahsulleri Ofisi Mersin Başmüdürlüğü pirinç nakliye ve paketleme işi için ihaleye çıkacak. İhale, Kapalı Zarfla Teklif Alma ve Açık Eksiltme yöntemi ile 19.01.2023 Perşembe günü saat 14:30’da Mersin Başmüdürlüğümüz hizmet binası toplantı salonunda yapılacaktır. İhale gerçekleşmemesi durumunda 23.01.2023 Pazartesi günü saat 14:30’da tekrar ihale yapılacak.  Pirinçlerin paketleme işi 7 ocak 2011 tarih 27808 sayılı Resmi gazeteyle yürürlüğe giren Türk Gıda Kodeksi pirinç tebliğinde belirtilen tüm hususlara uyarak 1. Sınıf pirinç olarak yapılacak. Teklifler kapalı zarf içinde sunulacak olup zarflar isteklilerin önünde açıldıktan sonra, ihaleye temsilci göndermeyen ya da gönderdiği halde Açık Eksiltme için teklif vermeyen firmaların kapalı zarfla verilen ilk teklifleri dikkate alınacak. Teklifler ihale günü saat 14:30’a kadar Yeni Mahalle İsmet İnönü Bulvarı No: 52 Akdeniz / MERSİN adresinde bulunan TMO Mersin Başmüdürlüğü Bilgi İşlem Servis Şefliğine elden teslim edilecektir. Posta veya faksla verilen teklifler kabul edilmeyecek.

Ayrıntılı bilgi ve ilana ulaşmak için tıklayınız

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA