Mirhat ve Ukraynalı Lara mutluluğa ‘Evet’ dediler


Batman’ın tanınmış ailelerinden olan ve Mersin’de ticari faaliyetini sürdüren Cüneyt Ekmen’in oğlu Mirhat Ekmen ve Ukraynalı Lara Katiukha muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Düğün sabahı geçirdikleri trafik kazası nedeniyle hastanede tedavi gören Ukraynalı gelin düğüne katılamazken, damat Ekmen kolu sargılı şekilde davetlileri karşıladı. Gecede sahne alan ünlü sanatçı Ceylan ise misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Tarih : 22 Ocak 2023 Pazar 16:02

Mersin'de Kaliteli eğitim anlayışı ve uzman kadrosuyla başarısından söz ettiren Cüneyt Ekmen Eğitim Kurumlarının sahibi Cüneyt Ekmen'in oğlu Mithat Ekmen ve Lara Katiukha hayatlarını birleştirdi.  Türkiye’nin köklü ailelerinden olan Ekmen ailesinin düğünü görülmeye değerdi. Mersin Hiltonsa’da gerçekleştirilen düğüne siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katılarak genç çiftin bu mutlu günlerine tanıklık etti. Dünya evine giren Mirhat ile Lara’nın yaşadığı mutluluk ise gözlerinden okunuyordu. Davetlilerin lezzetli bir menüyle ağırlandığı düğünde eğlence de üst düzeydeydi. Gecede sahne alan Mardinli sanatçılar misafirlere keyifli bir gece yaşattılar. Muhteşem düğünde sahne alan ünlü şarkıcı Ceylan ise hem eğlence temposunu arttırdı hem de misafirlere müzik şöleni sundu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA