Derbi sessiz bitti: 0-0


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Mersin temsilcileri Homurlu 1951 ve Silifke Belediyespor, ikinci devrenin ilk maçında karşı karşıya geldi. İki takımda maç boyunca yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve Mersin derbisi başladığı gibi golsüz sona erdi. Gruptaki bir diğer temsilcimiz Anamur Belediyespor ise Bahçespor’u Anamur Sefa Mert Spor Tesislerindeki karşılaşmada 5-0 mağlup ederek, puanını 26’ya çıkardı ve 4. sıradaki yerini korudu. Grupta Adana Futbol Kulübü 36 puanla liderliğini sürdürürken, temsilcilerimizden Silifke Belediyespor 29 puanla 3’üncü, Anamur Belediyespor 26 puanla 4’üncü, Homurlu 1951 ise 18 puanla 8’inci sırada haftayı kapattı.

 

Tarih : 30 Ocak 2023 Pazartesi 14:40

Hüseyin KIRKGÖZ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Mersin temsilcileri Homurlu 1951- Silifke Belediyespor karşı karşıya geldi. Akdeniz Belediyesi tarafından yenilenen Karacailyas Stadyumundan oynanan maç başladığı gibi golsüz beraberlikle sona erdi. Karşılaşmayı Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Mersin ASFK Başkanı Mithat Ertaş, Kulüp yöneticileri ve taraftarlar izledi.

ADANA FK LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Gruptaki bir diğer temsilcimiz Anamur Belediyespor ise Bahçespor’u Anamur Sefa Mert Spor Tesislerindeki karşılaşmada 5-0 mağlup ederek, puanını 26’ya çıkardı ve 4. sıradaki yerini korudu. Grupta Adana Futbol Kulübü 36 puanla liderliğini sürdürürken, temsilcilerimizden Silifke Belediyespor 29 puanla 3’üncü, Anamur Belediyespor 26 puanla 4’üncü, Homurlu 1951 ise 18 puanla 8’inci sırada haftayı kapattı. Silifke Belediyespor 15. Hafta maçında 5 Şubat 2023 Pazar günü saat 14:00’da Osmaniye deplasmanında Bahçespor ile oynayacak. Homurlu 1951 Spor ile Silifke Belediyespor’un berabere kaldığı hafta da bir diğer Mersin temsilcisi Anamur Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Bahçespor’u 5-0 yendi. Gelecek hafta ise Silifke Belediyespor deplasmanda Bahçespor ile Anamur Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Adana 1954 Spor ile Homurlu 1951 Spor’da Adana Vefa Spor ile oynayacak.

ALTUNOK: “BAL LİGİ ÇOK BİR LİG”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile birlikte maçı tribünde takip eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Sezonun ikinci yarısı öncesi takımımıza gerekli takviyeleri yaptık. Bu heyecanı çok özlemiştik. 45 günlük ara sona erdi ve futbol coşkusu kaldığı yerden devam ediyor. Deplasman yasağı da kalktığı için bundan sonraki maçlara taraftarımızı da götürmeye çalışacağız. Bu sezon BAL ligi oldukça çok zor. Ciddi yatırımlar ve transferler yapan takımlar var. Geçen sezon ki 3 takım kaldı 7 takım düştü. İnşallah sezon sonunu istediğimiz yerde bitiririz. Hedefimiz ligde 13’te 13 yapmak” diye konuştu.

DÖLEK: “SAHAYA KAZANMAK İÇİN ÇIKTIK AMA OLMADI”

Mersin’e mutlak 3 puan için geldiklerini ancak beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade den Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek. “Ama şampiyonluğa olan inancımız devam ediyor. Takımımıza devre arası yeni takviyeler yaptık. Kamp, antrenman süreçleri geçirdik. Sahaya kazanmak için çıktık ama maalesef yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. 2. devrenin ilk resmi maçı, inşallah takımımız ileri ki haftalarda daha da iyi olacak. Takımımızın daha iyi olması için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çok çalışıyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Biz Şampiyon olacağız. Buraya kadar gelen ve bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TOZLU: “TAKIMIMA GÜVENİYORUM”

Her maça kazanmak için çıktıklarını ama sahadan beraberlikle ayrıldıklarını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Takımımıza yeni katılan oyuncularla birlikte iyi bir kadroya sahibiz. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Saha zeminin de kötü olması ile birlikte istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve Homurlu 1951 Spor karşısında ilk yarı tutuk bir oyun sergiledik. İkinci devre ile birlikte takım olarak iyi mücadele ettik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeyince sahadan golsüz berabere ayrıldık. Takımımıza güveniyorum. Önümüzdeki haftalarda daha iyi bir takım olacağız. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA