Kaf-Kaf’ın golcüleri iş başında


Karşıyaka’nın başarılı golcüleri Fatih Taşdelen ve Emre Gemici, son maçlarda gösterdikleri performanslarla takımlarını adeta sırtlıyor. Bu ikili son 4 maçta toplam 6 gol kaydetme başarısı gösterdi.

 

Tarih : 31 Ocak 2023 Salı 11:34

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, sezona şampiyonluk parolasıyla başlasa da; işler zaman zaman istenildiği gibi gitmedi ve lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nun 7 puan gerisine kadar düşüp puan tablosunda 4’üncü sıraya kadar geriledi. Kaf-Kaf, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in gelmesiyle birlikte yavaş yavaş ritim yakalamaya başlasa da; Dinçel’in bu süreçte en büyük etkisi ise golcüler üzerinde oldu. Fatih Taşdelen ve Emre Gemici bu sezon toplam 13 gol atarken; son 4 maçta ise bu ikili 6 gole imza attı. Bunun yanı sıra hücum hattında iyi anlaşmaları ve birbirlerine yaptıkları asistlerle dikkatleri çekmeyi başardılar. Bu sezon çok fazla puan kaybı yaşayan Kaf-Kaf, bu süreçten sonra kayıp yaşamayıp lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nun takılmasını bekliyor. Bu hafta da istedikleri gibi oldu ve Yeni Mersin İdman Yurdu, Çatalcaspor deplasmanında kaybetti. Böylece yeşil-kırmızılılar, rakibiyle arasında bulunan 10 puan farkı 7’ye indirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA