Ortadoğu hastanesi yaraları sarıyor


Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 olan depremin ardından Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, deprem bölgesine yardım gönderdi.

 

Tarih : 8 Şubat 2023 Çarşamba 15:31

Merkez Üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 olarak gerçekleşen depremden sonra yaralar sarılmaya başlandı. Tarihinin en büyük afetini yaşayan Türkiye, tek yürek olarak deprem bölgesine akın etti.  Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, yardımsever iş insanlarının da desteği ile yaşanan depremin ardından bölgeye 3 yardım tırı gönderdi. İçerisinde 10 personelinde yer aldığı tırları deprem bölgesine ulaştırdı. Tırların içerisinde yer alan, gıda, kıyafet, battaniye, yorgan, ekmek ve sular dağıtılmaya başlandı.

"YARALARI SARACAĞIZ"

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu, "Bizler hayırsever iş insanlarının desekleri ile Bölgeye 3 tır gönderdik. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Şuan hastanemizde tedavi altına aldığımız depremzede hastalarımız var. 8 minik yavrumuz küvezde. Bunların henüz Aileleri yok. Bize başvuru yapanlar var. Bu çocuklar bize emanet.  Sağlık Bakanlığı'ndan bize yazılı bir şey gelmediği sürece kimseye teslim yapamayız" dedi.

"ÇADIRLARIMIZI KURDUK"

Mersin'de depremden etkilenen ve evlerine giremeyen vatandaşlar için de çadırlar kurduklarını ifade eden Yönetim Kurulu, "Mersin'de de ciddi sarsıntı yaşandı. Evinde çatlak olan, korkan ve evine giremeyen vatandaşlarımız içinde çadır kurduk. Çadırlar hastanemizin acil bölümünün orada yer alıyor. Misafirlerimize ayrıca sıcak çorba dağıtımı da yapıyoruz” dedi.

"DEPREMZEDE ÜÇ KADIN DOĞUM YAPTI"

Deprem bölgesinden getirilen 3 anne adayı da Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Kadın Doğum Uzmaları tarafından kontrol altına alındı. Kontrollerinin ardından doğuma giren 3 kadın sağlıklı bir şekilde çocuklarını dünyaya getirdi. Anne ve çocukların bütün ihtiyaçları Hastane yönetimi tarafından karşılanırken, yardımsever vatandaşlar da bir çok konuda destek oldu. Ayrıca, deprem bölgesinden getirilen Prematüre 8 bebek Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yeni doğan yoğun bakımda tedavi altına alındı. Çocukların tedavileri eksiksiz bir şekilde devam ediyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA