Yıldırım: Daha çok üretmemiz gerekiyor


Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, Türkiye’nin 6 Şubat tarihinde karanlık bir güne uyandığını ifade ederek, ‘Depremin yaralarını hep birlikte sarmamız gerekiyor’ dedi.

 

Tarih : 6 Mart 2023 Pazartesi 14:11

 Haber Merkezi

45 Bin 968 Kişinin hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depreminin birinci ayında yazılı bir açıklama yapan Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, ‘Ülke olarak acımız çok büyük. 6 Şubat sabahında yaşanan deprem felaketinden dolayı hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ülkemiz böylesine zor bir süreçten geçerken, iş dünyasının sorumluluğu da fazlasıyla arttı. Sanayiciler istihdam sayılarını yukarıya çekecek yeni yatırımlar yaparak ellerini taşın altına koymalılar. Aynı zamanda üretim hatlarını susturmayarak hem istihdam, hem de ihracat rakamlarını yukarıya çekerek ülke ekonomisine katkı sunmak zorundayız’ dedi. Depremden etkilenen illerin yeniden ayağa kalkacağı güne kadar tüm Türkiye’nin bu sorumluluğa ortak olması gerektiğini de sözlerine ekleyen Yıldırım, ‘Depremzede vatandaşlarımızın yaşamlarını sürdürebilmeleri adına devletin verdiği desteklerin yanı sıra özel sektör de özellikle istihdam konusunda üzerine düşeni yapmalı ve depremzedelere öncelik vermeli. İstihdam seferberliğine her firma kendi çapında katkı sunmalı. Bununla ilgili Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu ve il valilikleri çalışmalar başlatmalı. Biz de Yılbor Boru olarak bu konuda üzerime düşeni yapmaya hazırız’ dedi.  

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA