Altunok’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Altunok mesajında, vatanın her köşesinde vatandaşlara sağlık hizmeti sunmak için fedakârlık ve kahramanlıkla görev yapan tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını en içten duygularıyla kutladığını belirtti.

 

Tarih : 14 Mart 2023 Salı 11:46

Haber Merkezi

Ülkede yaşanan deprem felaketinde sağlık ordusunun büyük bir mücadele verdiğini kaydeden Silifke Belediye Başkanı Altunok, “Sağlık çalışanlarımız bu zorlu süreçte kendi sağlıklarını ve yaşamlarını da tehlikeye atarak canla başla deprem bölgelerinde görevlerini başarı ile sürdürmektedirler. Deprem felaketinden zarar gören vatandaşlarımızın kurtarılması, tedavileri ve bu sürecin en az can kaybı ile atlatılması için gece-gündüz çalışan sağlıkçılarımız yine ön saflarda yerlerini almışlardır. Yaşanan felakette vatandaşlarımızın canı ve sağlığı için büyük bir mücadele veren sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri bu emek ve özverilerine minnettarız. Sağlık ordumuzun tüm kahramanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız. Tıp Bayramını kutladığımız bu günde, görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarını rahmetle anıyor, bu zor günlerimizde her zaman olduğu gibi önce insan diyerek sağlımız için yorulmadan, fedakârca emek vermeye devam eden tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA