Mersin DEVA’da görev değişimi


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanlığında görev değişimi yaşandı. İl Başkanı Güren Dinçer’in 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle görevden ayrılmasının ardından İl sekreteri olarak görev yapan Sedat Topluoğlu, İl Başkanlığına getirildi.

 

Tarih : 31 Mart 2023 Cuma 12:54

Haber Merkezi

 Topuoğlu’na genel merkez tarafından gönderilen atama yazısı düzenlenen mini devir teslim töreniyle Güran Dinçer tarafından takdim edildi. Topuoğlu ile birlikte son derece uyumlu ve verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade eden Dinçer, “Görevim sırasında verdiği destekler nedeniyle teşekkür ediyor, hiç tereddüt etmeden kabul ettiği yeni ve zorlu görevinde başarılar diliyorum” dedi. Dinçer’e güzel dilekleri nedeniyle teşekkür eden yeni İl Başkanı Sedat Topuoğlu da, “Her zaman ekip ruhuyla hareket ederek görevimizi yapmaya çalıştık. Bu bir bayrak yarışı ve şimdi görevi ben devralıyorum. Halkımıza hizmet için çalışmaya, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan liderliğinde ülkemizin geleceğini şekillendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA