Şehrin takımına ne zaman sahip çıkacaksınız?


TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Mersin İdman Yurdu evinde konuk ettiği Belediye Derincespor 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Maçın hakeminin verdiği kararlar nedeniyle şampiyonluk yolunda 2 puan kaybeden Mersin İdman Yurdu’nda Kulüp Başkanı Metin Saltık, Mersin milletvekillerine ve kamuoyuna seslenerek, “3 milyon nüfusa sahip Mersin’in ağabeyleri, vekilleri ne zaman konuşacak? Ne zaman takımlarına sahip çıkacak? Çok merak ediyorum” dedi.

 

Tarih : 2 Nisan 2023 Pazar 13:58

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Mersin İdman Yurdu evinde konuk ettiği Belediye Derincespor 1-1 berabere kaldı. Maç sonu iki takım oyuncuları birbirine girdi. Maçın hakemi Mersin İdman Yurdu’nun 2 net penaltısını ve 1 tane de atılan nizami golünü vermezken maçın hakemlerine tepki gösteren Kulüp Başkanı Metin Saltık sahaya indi. Taraftarların tepkisi nedeniyle hakemler soyunma odasına gidemeyince Kulüp Başkanı Saltık devreye girdi ve taraftarları sakinleştirdi. Mersin İdman Yurdu’nun sahipsiz bırakılmasına tepki gösteren Saltık, “her ilin her takım ağabeyi, başkanvekilleri, mecliste konuşan milletvekilleri ve koltuk, makam gücü ve emniyet mensuplarıyla birleşip takımlarına sahip çıkıyor. 3 milyon nüfusa sahip Mersin’in ağabeyleri, vekilleri ne zaman konuşacak? Ne zaman takımlarına sahip çıkacak? Çok merak ediyorum” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA