Ülkeye huzur ve adalet gelecek!


14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Gültekin Uğur, “14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye’nin kaderini değiştireceğine inanıyoruz. Biz inanıyoruz ki 14 Mayıs’ta Türkiye’nin üzerine güneş doğacak ve 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte ülkemize huzur ve adalet gelecek. Ülke yönetiminde liyakatli kadrolar yerini alacak” dedi.

 

Tarih : 5 Nisan 2023 Çarşamba 15:33

Haber Merkezi

 CHP Mersin İl Başkanlığı'nda aday adaylığını açıklayan Gültekin Uğur eşi Özlem Uğur ile birlikte, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'in de katıldığı programda etkili bir konuşma yaptı.

“ÜLKEYE ADALET GETİRECEĞİZ”

Uğur yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye’nin kaderini değiştireceğine inanıyoruz. Biz inanıyoruz ki 14 Mayıs’ta Türkiye’nin üzerine güneş doğacak ve 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte ülkemize huzur ve adalet gelecek. Ülke yönetiminde liyakatli kadrolar yerini alacak. Biz inanıyoruz ki 14 Mayısta ülkemize bahar gelecek, umut bitmeyecek. Biz inanıyoruz ki; 14 Mayısta uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye’ye ‘merhaba’ diyeceğiz. Son yapılan anketlerde Sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rakiplerinin çok üstünde olduğu açık şekilde görülmektedir. Ben de 2023 genel seçimlerinde çocuklarımıza, gençlerimize daha yaşanılabilir bir ülke bırakmak adına Mersin Milletvekili aday adaylığı için ülkemizin, gençlerimizin, geleceğimizin teminatı olarak gördüğüm partim Cumhuriyet Halk Partimize başvuruda bulundum. Mersin’in sokaklarında, parti örgütümün çalışmaları ile büyümüş, bu kentte kazanmış, çocuklarını bu kente emanet eden bir baba olarak enerjim, birikimim, politik yapılanmam ve bu şehrin insanlarının tercihlerine olan güvenimle aday adaylığımı açıklıyorum. Sayın Genel Başkanımız, millet ittifakı çatısı altında ülkemizin bütün renklerini bir araya getirdi. Yaşadığımız bu şehir ülkemizin bütün etnik kökenlerinin, tüm dinlerin kardeşçe yaşadığı Türkiye’nin özü olan bir kenttir. Başta Mersin’de, sonra da tüm Türkiye’de iktidara geleceğimize olan inancımız tamdır.”

“BİZİM DAVAMIZ; HAK, HUKUK, ADALET DAVASIDIR”

“Bizim davamız, Cumhuriyet davasıdır, demokrasi davasıdır, aydınlanma davasıdır. Bizim davamız; hak, hukuk, adalet davasıdır.  Bizim davamız, toplumsal huzurun ve barışın sağlandığı, temel hak ve özgürlüklerin devlet eliyle korunduğu ve hayata geçirildiği, gelir dağılımında adaletin, hayatın her alanında fırsat eşitliğinin sağlandığı ve devlet kurumlarında yükselme kriterinin liyakat olduğu bir Türkiye Cumhuriyeti oluşturmanın davasıdır” şeklinde konuşan Uğur, “Bizim davamız, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, küçük kızların tarikat mensuplarıyla evlendirilmediği, kadına şiddetin ve kadın cinayetlerinin son bulduğu Türkiye’yi kurma davasıdır.  Bizim davamız; hırsızlara, arsızlara, yüzsüzlere ‘dur’ deme davasıdır. Yasamanın, yürütmenin ve yargının kişilere veya belli odaklara değil, Türkiye’de yaşayan herkes için eşit uygulanması davasıdır. Bizim davamız, tarihe yön verenlerin cesaretinin davasıdır. Bu duygularla halkımıza hizmet etme noktasında aday adayı olduğumu açıklamak isterim. Seçimlerin barış ve kardeşlik ortamında gerçekleşmesini temenni eder, aday adayı ve aday olacak tüm partililerimize şimdiden başarılar dilerim” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA