MİY ucuz kurtuldu


TFF 3. Lig 1. Grupta geçtiğimiz hafta sonu oynanan Yeni Mersin İdman Yurdu-Belediye Derincespor arasında oynanan maçın sonunda yaşanan olaylar nedeniyle temsilcimiz saha kapatma cezasından kurtuldu. PFDK, Mersin İdman Yurdu’na şampiyonluk yolundaki kritik maçlar öncesi saha kapatma cezası vermezken, taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4 bin TL ceza verilirken taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle ise 7 bin TL para cezası verdi.

 

Tarih : 7 Nisan 2023 Cuma 11:57

Neşet TORUN

TFF 3. Lig 1. Grupta geçtiğimiz hafta sonu oynanan Yeni Mersin İdman Yurdu-Belediye Derincespor arasında oynanan maçın sonunda yaşanan olayların cezası belli oldu. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Yeni MİY ile Derincespor maç sonrası yaşanan olaylarla ilgili kararını açıkladı. Taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4 bin TL ceza verilirken taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle ise 7 bin TL para cezasına çarptırıldı.

ÜMİT SALTIK’A 4 MAÇ CEZA

Yeni MİY Kulüp Başkanı Metin Saltık ve Kulüp İdarecisi Ümit Günay akredite edilmedikleri alanlarda bulunmalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası aldı. Kulüp görevlisi Ümit Saltık ise tedbire uymama eylemi nedeniyle çift sarı kart görmesi nedeniyle 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13 bin TL para cezası ile cezalandırılırken, müsabaka hakemlerine yönelik hakem soyunma odası koridorlarında saldırı ve hakaret eylemleri nedeniyle 18 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 4 bin 500 TL para cezası verildi. Antrenör Cevat Macit ise rakip takım mensuplarına yönelik saldırıları nedeniyle 10 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 6 bin TL para cezası ile cezalandırıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA