MSK, kritik maçı kaybetti: 84-63


Ligin 24. haftasında Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda Yılyak Samsunspor’a konuk olan Mersin ekibi Carettalar, lidere 84-63 gibi farklı bir skorla yenildi. Geçen hafta evinde Finalspor’a 11 sayı farkla mağlup olan MSK, 21 sayı farkla yenilerek taraftarını üzdü. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan MSK Başantrenör Semih Soğuksu, “Başta başantrenör ben olmak üzere takım adına bugün özellikle maçın ikinci yarısında koyduğumuz kötü performanstan dolayı taraftarlarımızdan özür diliyorum” dedi.

 

Tarih : 9 Nisan 2023 Pazar 12:07

Necdet TAŞ

Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanan mücadelede Yılyak Samsunspor Basketbol, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 84-63 mağlup etti.  Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'nde zirve yarışı veren iki takımın mücadelesinde Yılyak Samsunspor, Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünü 84-63 mağlup etti. Yılyak Samsunspor takımında Göktuğ Baş 20 sayı 9 ribaund 3 asist ile maçın adamı oldu. Bu sonuçla Yılyak Samsunspor 24. maçında 19. galibiyetini aldı ve aynı sayıda galibiyette olan MSK’yı averajla geçerek 2. sıraya yükselirken, temsilcimiz MSK ise 3. Sıraya geriledi.

SOĞUKSU: “TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM”

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan MSK Başantrenör Semih Soğuksu, “Öncelikle Tobin ve Oğulcan'ın sakatlıkları bizi çok etkiledi ama bu son iki maçta aldığımız mağlubiyetleri buna bağlamıyorum. Mücadele etmek sadece koşmak değil maalesef ikinci yarı hem hücumda hem savunmada konsantrasyon olarak, algı ve farkındalık olarak, doğru yapılması gereken işler olarak hiç yoktuk. Buralara birbirine inanan, birbiri için savaşan, hedefi olan, kazanmaktan başka hiçbir şeyi düşünmeyen ve doğru basketbol oynayan bir takım olarak geldik. Fakat maalesef Finalspor 2. yarı ve bugün 2. yarı bambaşka bir takım vardı. Başta başantrenör ben olmak üzere takım adına bugün özellikle maçın ikinci yarısında koyduğumuz kötü performanstan dolayı taraftarlarımızdan özür diliyorum. Sakatlarımızı iyileştirip daha fazla çalışıp, daha fazla konsantre olarak yeniden ayağa kalkarak normal sezon ya da play-off’ta takımı Süper Lig’e taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA