“Mersin’in sorunlarını çözmek için çalışacağım”


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Gülcan Kış, adaylığı ile ilgili sosyal medyada paylaşımda bulundu. Kış, Mersin’in sorunlarını çözmek ve kadın haklarını savunmak için çalışacağını söyledi.

 

Tarih : 10 Nisan 2023 Pazartesi 15:59

Haber Merkezi

CHP 28. Dönem Mersin Milletvekili adayı Gülcan Kış, sosyal medyada adaylığı ile ilgili paylaşım yaptı. Kış, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyet Halk Partimizden 28.Dönem Mersin Milletvekili adayı olmamın heyecanını ve ülkemizin kurucu değerlerine inanan Mersin halkıyla birlikte, bu yolu yürümenin onurunu yaşıyorum. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda Mersinimizin ve ülkemizin çağdaş özgür ve adalet temelli geleceğini hep birlikte şekillendireceğiz. Şehrimizin sorunlarını çözmek,  kadınlarımızın haklarını savunmak, halkımızın ve ülkemizin refahını arttırmak ve daha yaşanabilir mutlu bir Türkiye oluşturmak benim en önemli görevim olacaktır. Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım, İl ve İlçe Örgütlerimizin yılmaz savunucuları hep birlikte 15 Mayıs sabahında genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13.Cumhurbaşkanı seçildiği daha güçlü bir Türkiye’ye uyanacağız.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA