CHP’den MHP’li belediyeye satış tepkisi


Belediye seçimlerine 1 yıl kala Mut Belediyesi’nin belediyeye ait 2 taşınmazı satışa çıkarmasına tepki gösteren CHP Mut İlçe Başkanı Ali Kaya, “İlçe halkı ve özellikle geleceğimizin teminatı gençlerimiz adına herkes tarafından kullanılabilecek olan sosyal tesis ve belediyeye ait taşınmazların satışı konusunda halkımızı bilgilendiriyor, takdiri yüce Mut halkına bırakıyoruz” dedi.

 

Tarih : 11 Nisan 2023 Salı 13:31

Neşet TORUN

Mut Belediyesi, belediye ait 2 taşınmazı satışa çıkardı ve konu Mut Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısında gündeme geldi. CHP ve İYİ Parti Meclis üyelerinin ‘Ret’ oyu vermesine karşın Cumhur İttifakı meclis üyelerinin İmar komisyonu toplantısında ‘Hayır’ demelerine rağmen Meclis oylamasında satış için ‘Evet’ oyu kullanmasıyla söz konusu taşınmazların satışına karar verildi. Bunun üzerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut İlçe Başkanlığı, Mut Belediyesi'nin 6 Nisan tarihindeki meclis toplantısında iki taşınmazın satışına tepki gösterdi. C

KOMİSYONDA ‘HAYIR’ MECLİSTE ‘EVET’ OYU KULLANDILAR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Mut İlçe Başkanı Ali Kaya, Belediyeye ait Halı Sahanın içinde bulunduğu parselin ve Palantepe Mahallesi'ndeki bir arazinin komisyonlardan gelen raporların tersi yönünde karar alınarak satılmasını, Mut kamuoyunun bilgisine ve takdirine bırakarak, “MHP'li Mut Belediyesi seçime 1 yıl kala taşınmazları satışa çıkardı” başlığıyla yaptığı basın açıklaması şöyle: “Mut Belediyesi 6 Nisan 2023 tarihli Meclis Toplantısında yaptığı görüşmede, daha önce tüm komisyonlara havale edilen taşınmazların satışı konusunda komisyondan gelen raporun tersi yönünde oylama yaparak, taşınmazların satışı konusunda oy çokluğunu sağlayıp Belediyeye ait 2 adet taşınmazın satışı yönünde karar almıştır. Satış onayı alınan taşınmazlardan Kültür Mahallesi 30.30.T pafta 415 Ada 2 no'lu (1600.44 m2) (Mut Belediyesi'ne ait halı sahanın bulunduğu parsel) ve yine Mut ilçesi Palantepe Mahallesi 269 ada 1 no'lu parsel (105.411,69 m2), Komisyonda ilerleyen tarihlerde yeniden görüşülmek üzere uygun bulunmamıştır ibaresi olmasına rağmen oy çokluğu ile satış kararı alınmıştır. CHP ve İYİ Parti Meclis üyelerinin ‘Ret’ oyu vermiş olup, Cumhur İttifakı meclis üyelerinin İmar komisyonu toplantısında ‘Hayır’ demelerine rağmen Meclis oylamasında satış için ‘Evet’ oyu kullanmışlardır. Mecliste Cumhur İttifakı üyelerinin çoğunlukta olması sebebiyle Mut Belediyesi'ne ait halı saha olarak kullanılan parsel ve Palantepe Mahallesi'ndeki arazinin satışı onaylanmıştır. İlçe halkı ve özellikle geleceğimizin teminatı gençlerimiz adına herkes tarafından kullanılabilecek olan sosyal tesis ve belediyeye ait taşınmazların satışı konusunda halkımızı bilgilendiriyor, takdiri yüce Mut halkına bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA