Özel; “Hakkımı helal etmiyorum”


İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programla 13 milletvekili adayı sahaya resmen indi. Aday tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Mersin 5. Sıra Adayı Özer Özel, partisine tepki gösterdi. Ön seçimde 3. Sırada çıkmasına rağmen listede 5. Sıraya konulan Özel, “4 sene önce yine burada aday tanıtım toplantısı vardı. Ben de 3. Sıra adayıydım, bugün 2 sıra gerileyerek 5. Sıraya geldi. İnşallah önümüzdeki seçimlerde 7. Sıraya atmazlar. Ön seçim aslında çok iyi bir yöntemdi ama maalesef bazı yerlerde manipüle edildi. Üyelerin kararına saygı duymak yerine, hiç emeği olmayan insanları bu milletin önüne getirenlere hakkımı helal etmiyorum” dedi.

 

Tarih : 13 Nisan 2023 Perşembe 15:54

ÖN SEÇİMDE 3. SIRADA ÇIKMIŞTI

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programla 13 milletvekili adayı sahaya resmen indi. Aday tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Mersin 5. Sıra Adayı Özer Özel, partisine tepki gösterdi. Ön seçimde 3. Sırada çıkmasına rağmen listede 5. Sıraya konulan Özel, “4 sene önce yine burada aday tanıtım toplantısı vardı. Ben de 3. Sıra adayıydım, bugün 2 sıra gerileyerek 5. Sıraya geldi. İnşallah önümüzdeki seçimlerde 7. Sıraya atmazlar. Ön seçim aslında çok iyi bir yöntemdi ama maalesef bazı yerlerde manipüle edildi. Yapılan liste inşallah bizi başarıya götürür. Buradan bu parti için emek veren tüm üyelere teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Ancak bu üyelerin kararına saygı duymak yerine, hiç emeği olmayan insanları da bu milletin önüne getirenlere de hakkımı helal etmiyorum” dedi. İYİ Parti’nin Mersin’deki ön seçiminde ilk 13 sırayı paylaşan isimler ve aldıkları oylar ise şu şekilde olmuştu; Burhanettin Kocamaz 4 bin 619 oy,  Ali Er 4 bin 108, Özer Özel 3 bin 943, Mehmet Turgut 3 bin 118, Yüksel Çelik 3 bin 87, Ali Rıza Özdeniz 2 bin 915, Esra Kahraman Sönmez 2 bin 805, Mehmet Türe 2 bin 613, Mehmet Yunus Seven 2 bin 522, Esin Erkoç 2 bin 273, Mustafa Ateş 1 bin 859, Hüseyin Aksan bin 612 ve Erkan Arıcı bin 537 oy…” NECDET TAŞ’IN HABERİ 7’de

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA