Başarır’dan Nebati’ye; “15 Mayıs’ta sana iki tur attıracağız”


Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Nureddin Nebati ile CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır arasında ’TOGG’ atışması... Nebati’den Başarır’a, "İmrendiğini biliyorum istersen bir tur verebilirim..." Nebati’ye yanıt veren CHP’li Başarır ise, "Merak etme 15 Mayıs’ta biz sana Mersin’de iki tur attıracağız..." dedi.

 

Tarih : 15 Nisan 2023 Cumartesi 15:41

NEBATİ: “KISKANDIYSAN BİR TUR VEREYİM”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Mersin'den aday gösterilmesi eleştiren Ali Mahir Başarır, Nebati’nin TOGG ile seçim çalışması yapmasına tepki göstermiş ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Mersin ile organik hiçbir bağı olmayan AKP 1. sıra adayı Nebati, Hazine ve Maliye Bakanlığı’na tahsis edilen 06 HMB 89 plakalı TOGG ile Mersin’e gelmiş! Devletin makam araçlarıyla seçim çalışması yapmaktan utanmıyor musunuz? Üstüne bir de şov yapıyorsunuz. Biraz yüzünüz kızarsın!" ifadelerini kullanmıştı.  Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise Ali Mahir Başarır'a yanıt vererek Mersin'e kavga ve gürültü için değil hizmet vermeye geldiklerini vurguladı. Bakan Nebatii Başarırı'ın Togg ile ilgili sözlerine ise "Yerli ve milli otomobilimiz TOGG'U kıskandığınızı değil bu muhteşem araca imrendiğinizi düşünüyorum. Bir tur verebilirim" yanıtını verdi.

BAŞARIR: “15 MAYIS’TA SANA MERSİN’DE İKİ TUR ATTIRACAĞIM”

CHP’li Başarır, Bakan Nebati'nin paylaşımına karşılık olarak bir paylaşımda daha bulundu. Başarır, Bakan Nebati'nin tweet'ini alıntıladı ve sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: “Mersin’e hoşgeldiniz Sayın Bakan. Bilmenizi isterim ki Mersin, dostluk ve kardeşlik kentidir, burada zaten kavga gürültü olmaz. TOGG otomobilini, size Mersin’i tanıtmak üzere kullanmak “çok havalı” olur. Yalnız, tüm masraflarını kendi imkanlarımla karşılamak kaydıyla.” Partisinin milletvekili tanıtım toplantısından bir kez daha Nebati'ye yanıt veren CHP'li Başarır ise, "yerli otomobil TOGG ile gurur duyuyorum ama merak etme 15 Mayıs'ta biz sana Mersin'de iki tur attıracağız..." dedi. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA