Cumhur İttifakı Çamlıyayla’da iftarda buluştu


Cumhur ittifakını oluşturan AK Parti ve MHP Milletvekili adayları ile her iki partinin teşkilatları ve MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Çamlıyayla’da Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı’nın verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Tarih : 18 Nisan 2023 Salı 12:23

Haber Merkezi

Gün boyu Çamlıyayla ve Sebil’de esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan AK Parti Mersin Milletveili adayı Av. Hakkı Meniz ve MHP Milletvekili adayı Levent Uysal, Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Cumhur ittifakını oluşturan partilerin il ve ilçe teşkilatlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı’nın verdiği ve Cumhur İttifakın birlik beraberlik içerisinde gerçekleştirdiği iftar yemeğine, yoğun katılım sağlayan ittifak temsilcisi partilerin il ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarının yanı sıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“DİNLENMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Mersin Milletvekili adayı Av. Hakkı Meniz iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, “Bugün burada bizleri onurlandırdınız, iftar etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ederiz. Cumhur ittifakı olarak Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşana kadar durup dinlenmeden çalışacağız. Bugün Çamlıyayla ilçemizde Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen iftarda hemşerilerimiz ile bir araya gelerek Ramazan'ın bereketini ve gönül soframızı paylaştık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bugünkü Çamlıyayla ziyaretimizde bizleri en güzel şekilde ağırlayan Çamlıyayla ilçe başkanımız sayın Durmuş Karakaya ve AK Parti yönetim kuruluna, iftar yemeği vererek bizleri onurlandıran Çamlıyayla Belediye Başkanımız sayın İsmail Tepebağlı’ya, MHP ilçe teşkilatı ve emeği geçen kıymetli arkadaşlarımıza, bizleri bağrına basan Çamlıyaylalı hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi. Recep Tayyip Erdoğan’a yeniden Cumhurbaşkanı yapmak için gecelerini gündüzlerine katarak çalışmakta olduklarını belirten Hakkı Meniz,”Mersin’in tüm içlerini adaylarımız, parti teşkilatlarımız ve partililerimizle birlikte ilmek ilmek dokuyoruz. Allah izin verirse Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız. Biz halkımızın sağduyusuna dün olduğu gibi bugünde güveniyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA