Nebati’nin ışıltılı gözleri Tarsus’u aydınlatamaz!


İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil, Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin 1. sıra Milletvekili adayı Nureddin Nebati’nin tabanda heyecan yaratamadığının altını çizerek, “Seçime 25 gün kala görüyoruz ki ışıltılı gözler Tarsus’u aydınlatamaz, umut veremez, heyecan katamamış durumdadır. İnsanlar hamasete doyup, mutfağa aç hale gelmişlerdir. Pazarda yemeklik malzemeler bir bir yarışa girmiş, et-süt-yumurta-peynir zam kapışmasına girmiş, ramazan bayramı şekeri fiyatları altın çağını girmiş durumdadır” dedi.

 

Tarih : 19 Nisan 2023 Çarşamba 12:09

Necdet TAŞ

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil, Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin 1. sıra Milletvekili adayı Nureddin Nebati’nin Mersin’de heyecan yaratamadığını söyledi. Seçime 25 gün kala Nureddin Nebati’nin ışıltılı gözlerinin Tarsus’u aydınlatamadığını, umut veremediğini, heyecan katamadığını ifade eden Özdil, “İnsanlar hamasete doyup,  mutfağa aç hale gelmişlerdir. Pazarda yemeklik malzemeler bir bir yarışa girmiş, et-süt-yumurta-peynir zam kapışmasına girmiş, ramazan bayramı şekeri fiyatları altın çağını girmiş durumdadır. Seçim saha çalışmalarında pazar, market, kasap, sanayii esnaflarımızda gördüğümüz; vatandaşlarımız tıkanmış durumda ve hükümetin kurduğu korku ikliminden dolayı sessizce ‘artık gitsinler’ diyebildiklerini gördük. Kredi kartlarına gırtlağa kadar batmış bir toplum gördük. İndirim kovalamaktan hayatı yaşamayı, sorgulamayı unutan bir toplum gördük. Bayramlık alma kültürünü unutmuş, unutturulmuş bir toplum gördük” şeklinde konuştu.

“HAK YEDİNİZ”

“İnsanları Eski-Yeni AKP’li diye, Ülkücü-Türkücü diye, Demokrat-Terörist, Muhafazakar-Dinsiz diye kutuplaştıran hükümet ve yancıları yüzünden toplum ötekileşmiş, kutuplaşmış ve şüpheye düşmüştür. Yahu madem muhalifler terörist, madem işbirlikçi. Yahu madem millet ittifakının içinde var bu dedikleriniz; Eyyyy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan! Görevini yap. Ülkenin başkanı olarak gençleri, siyasi partilerin içinde ki bölücülerden kurtar. Gücün, kudretin yok mudur? Siz değil misiniz ne istediniz de vermedik diyen?” diye soran Özdil, “Siz değil misiniz Habur’da teröristleri ülkeye sokan? Siz değil misiniz Öcalan’a sayın diyen? Siz değil misiniz şehitlere kelle diyen? Yahu yeter, siz değil misiniz Türklüğü ayaklar altına alan? Sizden kredi kartına boğduğunuz Süleyman Amca, pazarda ucuz olsun diye zedeli domates arayan Ayşe Teyze, sınavları için ek kitap alamayan Ozan kardeşim, hakkı yıllarca yenmiş öğretmen adayı Zeynep Öğretmen, 15 yaşında şehit olmuş  Eren Bülbül, 24 yaşında şehit olmuş  Fırat Çakıroğlu soracak hesabını. Sessizce ‘artık gitsinler’ diyen ülkemizin gururlu halkı soracak.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA