ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA!


TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçta Karaköprü Belediyespor’u 3-1 yenmeyi başardı ve liderliğini sürdürdü. Şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Karaköprü ile puan farkını 8’e çıkaran Kırmızı Şeytanlar, ligin bitimine 4 hafta kala en yakın rakibi Belediye Kütahyaspor’un 5 puan önünde liderliğini sürdürdü.

 

Tarih : 24 Nisan 2023 Pazartesi 15:16

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, evinde konuk ettiği Karaköprü Belediyespor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti. İlk yarının son dakikasında Halil Yılmaz’ın attığı golle soyunma odasına 1-0 geride giden Kırmızı Şeytanlar, ikinci yarıda taraftarının büyük desteğiyle Ömer Önder, Tunç Behram ve Furkan Güneş’in attığı gollerle rakibini 3-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından temcilcimiz Mersin İdman Yurdu puanını 61’e yükseltip en yakın rakibi Belediye Kütahyaspor’un 5 puan önünde liderliğini sürdürdü. İdman Yurdu önümüzdeki hafta kümede kalma şansı mucizelere kalan Eskişehirspor’a konuk olacak. Eskişehir deplasmanının ardından evinde Karşıyaka’yı ağırlayacak olan Yeni Mersin İdman Yurdu ligin 33. Haftasında deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor’a konuk olduktan sonra ligin son haftasında evinde Yomra maçıyla ligi tamamlayacak.

TARAFTAR VE PROTOKOLE TEŞEKKÜR
 

Öte yandan Yeni Mersin İdman Yurdu Yönetimi stadı dolduran ve 90 dakika boyunca susmadan takımını ateşleyen Kırmızı Şeytanlar’a ve bu önemli maçta takımı yalnız bırakmayan kent protokolüne teşekkür etti. İşte o açıklama; “Hafta sonu oynadığımız Karbel Karaköprü Belediyespor maçında takımını yalnız bırakmayan, Şampiyonluk yolundaki en kritik maçımızda 90 dakika  boyunca desteğini esirgemeyen ve galibiyette büyük rol oynayan Kırmızı Şeytanlar Taraftar Grubu’na ve Tribün Liderlerimiz Murat Tanış, Mustafa Demirtaş, Serdal Gül ve Tayfa Sorumlularına ve tüm isimsiz kahramanlara, Büyük İdman Yurdu taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Yine takımımıza desteklerini esirgemeyen Mersin Valisi Sayın Ali Hamza Pehlivan'a, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer'e ve takımını desteklemeye gelen tüm kent protokolüne teşekkür ederiz. Ayrıca sezon başından beri Taraftarlarımızın maça ulaşımı konusunda destek veren MES Koop Başkanı Sayın Halit Şimşek'e de verdiği lojistik desteğinden dolayı teşekkürü borç biliriz. Hep birlikte adım adım Şampiyonluğa…”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA