Rehavete kapılmak yok!


TFF 3. Lig 1. Grupta adım adım şampiyonluğa yürüyen temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu’nda Sportif Direktör Vedat Çoban’dan ‘Rehavete kapılmayın’ çağrısı geldi. Ligde oynanmamış henüz 4 maç olduğunun altını çizen Çoban, “Yarış daha bitmedi. Matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemeden de bitmiş sayılmayacak. Ligin bitimine daha 4 maç var. Rehavetin cezasız kalınmayacağı bu hassas süreçlerde her zamankinden daha çok işimize odaklanmalıyız. Önümüzde çok önemli bir Eskişehirspor maçı var. Gündemi tamamen bu maça çevirmeliyiz” dedi.

 

Tarih : 25 Nisan 2023 Salı 11:01

Necdet TAŞ

TFF 3. lig 1. Grup 30. Haftasında evinde ağırladığı Karbel Karaköprü Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu’nda şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı. Kırmızı Şeytanlar bu galibiyetle haftaya 2. Sırada giren Karbel Karaköprü ile puan farkını 8’e çıkartırken, diğer takipçilerinden Belediye Kütahyaspor ile arasındaki 5 puanlık farkı korumuş oldu.

ÇOBAN: “YARIŞ DAHA BİTMEDİ”

Şampiyonluk şarkılarının söylenmeye başlandığı Yeni Mersin İdman Yurdu’nda Sportif Direktörü Vedat Çoban’dan ‘Rehavete kapılmayın’ çağrısı geldi. Herkesin hafta sonu oynayacakları Eskişehirspor maçına odaklanması gerektiğinin altını çizen Çoban, “Pazar günü sahamızda taraftarımızla bütünleşip harika bir geri dönüş işe en yakın takipçilerimizden Karbel Karaköprü Belediyspor’u 3-1 mağlup ederek hedefimize bir adım yaklaşmış olmanın mutluluğunu camia olarak yaşamaktayız. Lakin ligin bu takviminde mevcut puan avantajına rağmen şampiyonluk şarkılarının söylenmesi ve şampiyonluk havasına girilmesi asıl olanı ıskalamaya sebebiyet verebilir. Yarış daha bitmedi” dedi.

“REVAVET CEZASIZ KALMAZ”

Şampiyonluk yarışının matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemeden de bitmiş sayılmayacağını ifade eden Çoban, “Ligin bitimine daha 4 maç var. Rehavetin cezasız kalınmayacağı bu hassas süreçlerde her zamankinden daha çok işimize odaklanmalıyız. Önümüzde çok önemli bir Eskişehirspor maçı var. Gündemi tamamen bu maça çevirmeliyiz. Camiamızın tüm dinamikleri kenetlenip ciddiyeti elden bırakmadan ayaklarımızı yere sağlam basarak tüm konsantrasyonumuzu bu maça çevirmeliyiz. Şimdi kenetlenme vakti, pes etmek yok, rehavete yer yok, diz çökmek yok çünkü başka İdman Yurdu yok” ifadelerini kullandı.

“KARŞIYAKA MAÇINDA ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLERİZ”

Yeni Mersin İdman Yurdu’nun başarılı Teknik Direktörü Ersin Aka ise, “Hafta sonu taraftarlarımızın büyük desteğiyle 3-1 mağlup ettiğimiz Karaköprü Belediyespor, ikinci yarıda iyi bir çıkış halindeydi. Bizim üstünlük sağlayamadığımız ikili averajımızın kötü olduğu tek takımdı. Bu maça çok iyi hazırlandık. Ancak ilk yarı maalesef istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İyi bir oyun sergileyemedik. Nitekim ilk yarının uzatma dakikalarında 45+2’de bir gol yedik. Ancak o gol bizi kendimize getirdi. Devre arasında gerek oyuncularla konuşmamız gerek yaptığımız değişikliklerle çok farklı bir ikinci yarıya başladık. Sonuç olarak Mersin’e yakışan güzel bir galibiyet oldu. Bence şampiyonluk yolundaki en önemli gündü. İnşallah psikolojik üstünlüğü de aldık. Bu hafta Eskişehir’den iyi bir sonuçla dönersek Karşıyaka maçında şampiyonluğumuzu kutlarız” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA