“Türkiye’nin başarısı görmezden gelinemez”


Mersin’de gençlerle bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Nureddin Nebati, “Türkiye’nin başarısı görmezden gelinemez. 21. yüzyıl Türkiye’nin yüzyılıdır. Mersin’de gençler için özellikle teknoloji ve bilişim alanlarında önemli çalışmalara imza atacağız. Cumhurbaşkanımız Mersin’e önem veriyor. Her dönem ekonomiyle ilintili, doğrudan ya da dolaylı mutlaka bir bakan gönderiyor. Bizi de Hazine ve Maliye Bakanı olarak buraya hizmet etmeye gönderince başladık, inşallah devam edeceğiz” dedi.

 

Tarih : 26 Nisan 2023 Çarşamba 14:49

Necdet TAŞ

AK Parti'nin Mersin milletvekili adayı Nebati, Akdeniz ilçesi Millet Bahçesi'nde düzenlenen "Gençlik Buluşması" etkinliğine katıldı. Gençlik buluşmasına AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan da katıldı. Bakan Nebati, gençlerle gerçekleştirdiği sohbette AK Parti'nin, iktidara geldikten sonra gençlere yönelik önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek, “Mersin'de gençler için özellikle teknoloji ve bilişim alanlarında önemli çalışmalara imza atacağız. Cumhurbaşkanımız Mersin'e önem veriyor. Her dönem ekonomiyle ilintili, doğrudan ya da dolaylı mutlaka bir bakan gönderiyor. Bizi de Hazine ve Maliye Bakanı olarak buraya hizmet etmeye gönderince başladık, inşallah devam edeceğiz” dedi.

“CUMHURBAŞKANI'MIZ MERSİN'E ÖNEM VERİYOR”

Mersin'in çok güzel bir şehir olduğuna dikkat çeken Nebati, “Milletvekili adayı olduğunu öğrendikten sonra hemen kente gelerek çalışmalara başladım ve kısa sürede insanlarla kaynaştım. Kentte çeşitli konularda yaptırdığım kamuoyu yoklaması sonucu Mersin'de gençlerin AK Parti'ye ilgi gösterdiğini gördük. Mersin'de gençler için özellikle teknoloji ve bilişim alanlarında önemli çalışmalara imza atacağız. Cumhurbaşkanı'mız Mersin'e önem veriyor. Her dönem ekonomiyle ilintili, doğrudan ya da dolaylı mutlaka bir bakan gönderiyor. Bizi de Hazine ve Maliye Bakanı olarak buraya hizmet etmeye gönderince başladık, inşallah devam edeceğiz. Gençlik çağlarımda zorlu dönemlerden geçtik. O dönemde bir tecrübe edindim. Bizi çok ötekileştirdiler. 'Sen dindarsın' diyerek yan gözle baktılar. 'Sen başörtülüsün' diye kızlarımızın başörtüsünü okullara giderken aldılar. 'Sen Urfalısın, dolayısıyla da Kürt'sün, onun için Kürtçe konuşamazsın' dediler. Bu şekilde ötekileştirmelere tabi tutulduk” ifadelerini kullandı.

“KÜLTÜREL ANLAMDA ÇOK DEĞİŞİKLİKLERE İMZA ATTIK”

İktidara geldikten sonra ötekileştirmeyi ortadan kaldırdıklarını vurgulayan Nebati, “İzmir'deki de bizim kardeşimiz, Kars'taki de bizim yoldaşımız, Isparta'daki de bizim canımız. Bizim 21 yıllık iktidarımız döneminde hiç kimseyi ötekileştirmeme noktasındaki asıl kaynak da budur. Bakacaksın ki kardeşliğin, birliğin, beraberliğin ne olduğunu hissettireceksin. Onun için bize yaptıklarını biz yapmadık, yapmayacağız. Asla izin vermeyeceğiz çünkü üniversitedeki samimi arkadaşlardan birisinin, ben 2010'lu yıllarda Alevi olduğunu öğrendiğimde kahroldum. Niye söylemedin? 'Söyleyemezdim' diyor. Söyleyemiyordu. Onun için biz, Sayın Cumhurbaşkanı'mız önderliğinde 21 yıldır kültürel anlamda çok değişikliklere imza attık. Türkiye'nin başarısı görmezden gelinemez. 21. yüzyıl Türkiye'nin yüzyılıdır” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere yönelik birçok proje gerçekleştirdiğini ve gerçekleştirmeye devam ettiğini dile getiren Nebati, yatırımlara ilişkin bilgi verdi.Bakan Nebati, konuşmasının ardından gençlerle öz çekim yaptı, katılımcılarla alanda bulunan Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un önünde fotoğraf çektirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA