MSK yeni transferleriyle güldü: 89-76


Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, evinde konuk ettiği Antalya Güneşi’ni 89-76’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmada Carettalar’ın yeni transferi Darnell Antonio Edge 23 sayı ile sahanın en skorer ismi oldu. Öte yandan konuk takım Mersin’e eksik kadroyla geldi.

 

Tarih : 30 Nisan 2023 Pazar 12:12

Necdet TAŞ

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), Edip Buran Spor Salonu’nda konuk ettiği Antalya Güneşi’ni 89-76’lık skorla yenmeyi başardı. İlk periyodu, 19-19’luk skorla sona eren karşılaşmanın 2.periyodunda hakimiyeti ele alan Caretta’lar devre arasına 52-34 önde girdiler. Mücadelenin 3. periyoduna daha hırslı başlayan konuk ekip Antalya Güneşi’nin çabaları skoru etkilemezken, son çeyrekte sahanın hakimi yeniden MSK oldu ve temsilcimiz karşılaşmadan 89-76’lık galibiyetle ayrıldılar. Bu galibiyetin ardından Carettalar ligde ki puanını 47’ye çıkararak şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürmeyi başardı.

SOĞUKSU; “PLAY OFF’LARA HAZIR GİRECEĞİZ”

Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Semih Soğuksu, “Çok yoruma açık bir maç değildi. Rakibin ligdeki durumu, eksik kadro ile gelmeleri bu maça konsantrasyonu ister istemez zor hale getiriyor. Antalya gençlerini staffını tebrik ediyorum. İyi bir mücadele ortaya koydular. Bize gelirsek, kalan 3 hafta için bir yükleme evresi planındayız. Sakatlarımızı düzeltip fiziksel ve mental olarak yükselip Play-Offlara en hazır şekilde gireceğiz. Seyircimize de ayrıca teşekkür ederim. Maçın zorluk kolaylık derecesine son haftalardaki kötü sonuçlara bakmadan her zaman takımımızın yanında oldukları için takımım adına minnettarım” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA