Ekmen; “Kılıçdaroğlu önde”


Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anketlere göre önde olduğunun altını çizen CHP Mersin 3. Sıra Milletvekili Adayı ve DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, “Kemal Bey, Tayyip Bey’in en az üç puanı önünde. En az üç puan önünde ve elliyi bulmaya ramak kalmış durumda. Yani o yüzden diyorum ki yani şöyle söyleyeyim. Kemal Bey yüzde 49 küsürde ve Tayyip Bey’in 3 puan önünde. Bir saat önce gelen bir anketten bahsediyorum. Firma herkesin bildiği bir firma ama son on günde bunları açıklamak seçim yasaklarına giriyor” dedi.

 

Tarih : 10 Mayıs 2023 Çarşamba 16:19

Necdet TAŞ

CHP Mersin 3. Sıra Milletvekili Adayı ve DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, beraberinde bir grup partiliyle birlikte Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni (MGC) ziyaret etti. Ziyarette siyasi gündemi değerlendiren Ekmen, CHP acısından bugün itibariyle 5 Milletvekilinin garanti olduğunu iddia ederek, “DEVA Partisi teşkilatları ve CHP teşkilatıyla bir toplantıyla sürece başladık. O gün şunu vadetmiştik. Önümüz de otuz beş gün var. Bugün sahaya çıkmamızın 35. günü biz CHP'nin 100 oyla bir milletvekilini kazanıp kaybedeceği tedirginliğinde olan bir adayı gibi geçireceğiz. Doğru yani 13. ya da 1. sıra adayı gibi değil. Örneğin bana göre bugün itibariyle 5 milletvekilliği garanti. Allah'ın izniyle CHP açısından. Ama bunun altı olması için yüz oya ihtiyacımız varsa o yüz oy için çalışacağız demiştik. Gerçekten de bu 35 gün içerisinde kimi zaman sabah 6-7’de hal ziyareti ama ortalama 9’da başlayarak gece 1-2’lere kadar büyük bir ziyaret trafiği yaptık” diye konuştu.

“MERSİN'İN BİLİNMEYEN BİR DERDİ BİR SORUNU YOK”

Mersin'in sorunlarının apaçık ortada olduğunu vurgulayan Ekmen, “Mersin'in bilinmeyen bir derdi bir sorunu yok. Ve daha ilginç bir şekilde her şey devlet kayıtlarında da yani kalkınma planlarında, hükümet programlarında, seçim hükümet programlarında seçim birliği genelinde de var. Ancak hak ettiği ilgiyi görmemiş. Bir Mersinli yirmi yıldır ihmal edildik dediğinde yok öyle değil de diyemiyorsunuz. Niye diyemiyorsunuz? İşte üç yılda İstanbul Havalimanı yapılmış ama on üç yıldan Mersin Bölgesel Havalimanı yapılmamış. Yirmi yılda birçok liman ihale edilmiş ama Mersin ana konteyner limanı ihale edilmemiş. Binlerce kilometre otoban yapılmasıyla övülüyor ama Taşucu otobanı yapılmamış. En önemlisi bence lojistik merkezli olarak Mersin'i dünyanın sayılı lojistik merkezlerine bir yapacak ana konteyner limanı bölgesel havalimanı ve bunun bütün tren, hızlı tren ve otoyol bağlantıları. Çünkü herhangi bir alan bir noktaya hitap ediyor olabilir. Ama lojistik bütün sektörlerin taşıyıcısı. Yani lojistik ağımız tamamlandığında bir limon bahçesinden koparılan limon Avrupa'ya dört günde Orta Doğu'ya üç günde gidebilecek” diye konuştu.

“ANKETLERDE KEMAL KILIÇDAROĞLU ÖNDE”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anketlerde önde olduğunu vurgulayan Ekmen, “CHP'yle iş birliği içerisinde ülkeyi yönetmeye talibiz. Bugün itibariyle bu da sizin için bir haber değeri olabilir. Kemal Bey, Tayyip Bey'in en az üç puanı önünde. En az üç puan önünde ve elliyi bulmaya ramak kalmış durumda. Yani o yüzden diyorum ki yani şöyle söyleyeyim. Kemal Bey yüzde 49 küsürde ve Tayyip Bey'in 3 puan önünde. Bir saat önce gelen bir anketten bahsediyorum. Firma herkesin bildiği bir firma ama son on günde bunları açıklamak seçim yasaklarına giriyor” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA