Söylemez: “Ülkeyi bataklığa sürüklemelerine izin vermeyeceğiz”


28. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Av. Havva Sibel Söylemez, yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi öncesinde Mersinlileri daha güçlü bir Mersin ve Türkiye için oylarına sahip çıkmaya çağırdı. Mersin’e 21 yılda 98 milyar lira kamu yatırımı yaptıklarını hatırlatan Söylemez, “Mersin için yapacak daha çok projemiz var. 14 Mayıs akşamı Allah’ın izniyle, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sizlerin gücü ve desteğiyle tekrar 13. Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Terör örgütleri ile aynı masaya oturanların ülkemizi bir bataklığa sürüklemelerine izin vermeyeceğiz” dedi.

 

Tarih : 13 Mayıs 2023 Cumartesi 12:24

Haber Merkezi

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Yörük Kızı Av. Havva Sibel Söylemez, seçim çalışmalarına Akdeniz ilçesinde devam etti. Söylemez, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç ve teşkilat mensupları ile Akdeniz ilçesinde mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarla buluştu. “Oylarınızı ağzı iyi laf yapanlardan değil, icraata geçenlerden kullanın” diye konuşan Söylemez, daha da güçlü bir Türkiye için herkesi sandık başına gitmeye çağırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman insanı temel alan bir yönetim anlayışı olduğunu vurgulayan Söylemez, “21 yıldır bunun için ne mücadeleler verdiğimizi en iyi sizler biliyorsunuz. AK Parti olarak ülkemizi vesayetin dişlilerinden, terör örgütlerinin kanlı ellerinden, darbecilerin namlularından, ekonomik tetikçilerin tuzaklarından kurtarma mücadelesi verirken, hep milletimizin selametini, ülkemizin huzurunu düşündük. Bu seçimde terör örgütleri ile aynı masaya oturanların ülkemizi bir bataklığa sürüklemelerine izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“MERSİN İÇİN YAPACAKLARIMIZ BİTMEDİ”

21 yıldır Mersin’e 98 milyar kamu yatırımı yapıldığını vurgulayan Söylemez, son olarak Anamur ve Gülnar'da doğal gaz depolama, dağıtım tesisinin temelini attıklarını belirtti. Söylemez, “Gülnarlı hemşerilerim Kasım ayında evlerinde ve işyerlerinde doğalgazı kullanmaya başlayacaklar. Temiz ve ekonomik bir yakıt olan doğalgaz Gülnar’da tüm hanelere girecek ve ilçemiz de temiz bir havaya kavuşacak. Mersin için yatırımlarımız yaptıklarımızla sınırlı kalmayacak. Kentimizi marka bir kent yapma yolunda ilerliyoruz” diye konuştu. Türkiye’nin kaderini belirleyecek 14 Mayıs seçimleri ile ilgili Söylemez, şu şekilde konuştu: “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılındayız. Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılına giriyoruz ve bu ikinci yüzyıla güçlü bir şekilde girmemiz lazım. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da hakikaten dünya lideridir ve ‘dünya beşten büyüktür’ diyecek kadar da süper güç denilen güçlere de meydan okuyacak, güçtedir. 14 Mayıs’ta bu gücü devam ettirmek milletin elindedir. Hepimiz sandığın başına gideceğiz, elimizi vicdanımıza koyacağız ve Türkiye’nin geleceği adına vicdani kanaatimizi kullanacağız ve oyumuzu vereceğiz. Sizlerden isteğim 14 Mayıs’ta sandıklara gitmeyi unutmayın. Bu seçim sizlerin çocuklarınıza bırakabileceği en güzel miraslardan biri olacak. Hep birlikte şehrimizi ve ülkemizi daha güzel bir yere taşıyacağız.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA