Mersin’de oy kullanma işlemleri sürüyor


Çok sayıda depremzedenin göç ettiği Mersin’de Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için oy kullanma işlemleri sürüyor.

 

Tarih : 14 Mayıs 2023 Pazar 14:30

Seçimler çerçevesinde oy verme işlemi tüm kentlerde olduğu gibi Mersin'de de devam ediyor. 4 bin 123 sandıkta 1 milyon 378 bin 750 seçmenin kayıtlığı olduğu Mersin'de, seçmenler saat 08.00 itibarıyla oy verme işlemi için sandık başlarına gitmeye başladı. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için ilk oylarını kullanan seçmenler, sonucun hayırlı olması temennisinde bulundu.

"SEÇİM GAYET HUZURLU GEÇİYOR"

Oy vererek vatandaşlık görevini yerine getiren Suat Gençtürk, "Çevremde şu anda çok depremzede vatandaş var. Ben Mersin'den dışarı çıkmadım. Özellikle öğretmen evine çok giderim. Sadece öğretmen evinde 3-4 bin depremzede vatandaşımız kalıyor. Sabah, öğle ve akşam yemeklerini ücretsiz bir şekilde yiyorlar. Ücretsiz kalıyorlar. Ücretsiz yaşamlarını sürdürüyorlar. Onlar seçimde oylarını nasıl kullanacaklar bilmiyorum ama inşallah dürüst yolu bulacaklardır. Şu anda seçim ortamı gayet huzurlu gayet güzel gidiyor. Huzur bozacak şu ana kadar bir şey duyulmadı. İnşallah da duyulmaz" dedi. Ayşe Gençtürk isimli vatandaş ise "Oyumuzu kullandık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı her zaman destekliyoruz. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ise eşi Behiye Gültak ile birlikte oy verme işlemini gerçekleştirdi. Daha sonrasında açıklamalarda bulunan Gültak, "Bugün kutsal vatandaşlık görevimizi yaptık. Oyumuzu verdik. Türkiye seçime gidiyor. Demokrasimizin en güzel yanlarından bir tanesi seçim ve sandık. Biz de sandığa ve milletin vermiş olduğu karara saygılıyız. Umarın bugünkü çıkacak sonuçta tüm Türkiye'ye hayırlı olur. Aksam hep birlikte bunları göreceğiz" şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA