Başkan Yılmaz, oyunu Mithat Toroğlu’nda kullandı


Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı.

 

Tarih : 14 Mayıs 2023 Pazar 17:37

Haber Merkezi

Mithat Toroğlu Mahallesi’nde bulunan 19 Mayıs Ortaokulu’nda, 2243 numaralı sandıkta eşi Meltem Yılmaz ile birlikte oyunu kullanan Başkan Yılmaz; seçimlerin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni etti. Sınıfları tek tek ziyaret ederek sandık görevlilerine de kolaylıklar dileyen Başkan Yılmaz, hemşehrileriyle sohbet etti. Başkan Yılmaz; “Oyumuzu kullandık. Milletimizin iradesi yönetime yansıyacak. Cumhurbaşkanımızı ve Milletvekillerimizi seçiyoruz. Katılımın yüksek olduğunu görüyorum ve sakin bir oy kullanma süreci yaşanıyor. Vatanımıza, devletimize, milletimize ve Mersinimize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Tüm annelerin Anneler Günü’nü de kutlayan Başkan Yılmaz; “Annelerimiz, bizim en değerli varlıklarımız. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA