Memleket Partisi’nden istifalar sürüyor


Memleket Partisi’nden Mersin 2. Sıra Milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Memleket Partisi eski İl Başkanı Özgür Türker partisinden istifa ettiğini açıkladı. Seçim sürecinin kendisini çok yıprattığını ifade eden Türker, “Seçim sürecinde yaşanılan olayları yalanları yanlışları hepimiz gördük. Ancak yaşanan bu olaylar malumunuz şahsımı ziyadesi ile çok yıprattı. Üzdüğümüz kırdığımız herkesten şahsım adına özür diliyorum ve hakkım varsa tüm partililerime hakkımı helal ediyorum. Bugünden itibaren Memleket Partisinden istifa ediyorum” dedi.

 

Tarih : 17 Mayıs 2023 Çarşamba 13:31

Neşet TORUN

Memleket Partisi’nden Mersin 2. Sıra Milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Memleket Partisi eski İl Başkanı Özgür Türker partisinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasıyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Özgür Türker Yaklaşık 3 yıl önce kuruluşunun her aşamasında bulunduğum, Memleket Hareketi ile başladığımız; Sonrasında Memleket Partisini kurduğumuz dönemde Tarsus İlçe Başkanı akabinde Mersin İl Başkanı olarak görev yaptım.  Bilindiği gibi seçim sürecinde Mersin Milletvekili Adayı olarak Partimde siyasi mücadele verdim. Yeni kurulmuş bir partiyi önce ayakta tutmak, akabinde büyütmek çok kolay bir iş değildi. Mersin gibi Büyükşehirde bu hiç kolay değildi kolayda olmadı. Maddi Manevi yıpranma pahasına elimden geldiğince Memleket Partisi Bayrağını en iyi şekilde dalgalandırmanın mücadelesini verdim. Bu süreçte elbette hatalar, eksikler. Kırdığımız, kırıldığımız durumlar oldu bu hayatın akışında oluyor maalesef. Siyaset gibi gerçekten çok zor bir olayın içerisindeyseniz bunun kaçınılmaz olduğunun da altını çizmemiz gerekiyor” dedi.

“GECEMİ GÜNDÜZÜME KATTIM AMA ÇOK YIPRANDIM”

“Şahsi olarak çok mücadele verdim gecemi gündüzüme kattım Mersin Tarsus arası mekik dokudum bu üç yılda çocuklarımı, eşimi bile günlerce görmediğim zamanlar oldu. Memleket Partisi için ilk günden son güne kadar mücadele ettim elimi taşın altına koydum, yeri geldi sırtımda taşıdım.  Bu süreçte yanımda olan, destek veren başta eşim ailem ve dostlarıma, Memleket Partili arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuşan Türker, “İyi – kötü günlerimiz oldu güldük, eğlendik; Üzüldük, sinirlendik. Memleket Partisi olarak Ülkemizde bir seçenek olmanın mücadelesini verdik. Seçim sürecinde yaşanılan olayları yalanları yanlışları hepimiz gördük. Ancak yaşanan bu olaylar malumunuz şahsımı ziyadesi ile çok yıprattı. Üzdüğümüz kırdığımız herkesten şahsım adına özür diliyorum ve hakkım varsa tüm partililerime hakkımı helal ediyorum. Bugünden itibaren Memleket Partisinden istifa ediyorum.  Memleket Partisine ve Genel Başkanımız Muharrem İnce’ye bundan sonraki siyasi yaşamında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA