İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplandı


Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen "İlçe Milli Eğitim Müdürleri Değerlendirme Toplantısı" İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında Tarsus ilçesinde, 13 ilçe müdürünün katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda konuşan Koca, “Önümüzdeki süreçte tüm çalışmalarımızı yeni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in talimatları ve Türkiye Yüzyılı vizyonuyla en nitelikli şekilde yürütmeye, eğitimin kalitesini yükseltmek için her türlü plan ve projeyi paydaşlarımız ve meslektaşlarımızla el ele sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Tarih : 9 Haziran 2023 Cuma 10:01

Haber Merkezi

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen "İlçe Milli Eğitim Müdürleri Değerlendirme Toplantısı" İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında Tarsus ilçesinde, 13 ilçe müdürünün katılımıyla gerçekleşti. Tüm ilçelerde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda İl Müdürü Adem Koca, "2022-2023 ders yılını tamamlamamamıza çok az kaldı. Tüm ilçelerimizde yılsonu çalışmalarının titizlikle yürütülmesi, iş ve işlemlerin takibinin yapılması çok önemli. Bu konuda ilimiz genelinde tüm okullarımızın yöneticileriyle sağlıklı bir iletişim içinde olalım. Okullarımızın kapanmasıyla birlikte yaz okulu çalışmalarımız başlayacaktır. Bu konuda planlamaları öğrencilerimiz ve velilerimiz açısından en verimli olacak şekilde yapmanızı bekliyoruz. Önümüzdeki süreçte tüm çalışmalarımızı yeni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in talimatları ve Türkiye Yüzyılı vizyonuyla en nitelikli şekilde yürütmeye, eğitimin kalitesini yükseltmek için her türlü plan ve projeyi paydaşlarımız ve meslektaşlarımızla el ele sürdürmeye devam edeceğiz. Eğitim camiası olarak, büyük bir aile olduğumuz bilinciyle el birliğiyle çalışacak, sorunları birlikte aşacak, evlatlarımızı en güzel şekilde yetiştirmek için tüm gayretimizi sarf edeceğiz. Emekleriniz için sizlere, tüm meslektaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA