Akdeniz’de yeşil alanlar elden geçiyor


Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde bulunan park, bahçe, yeşil alan, spor tesisleri ile kamu kurumlarına ait bahçelerde peyzaj düzenleme, ağaç budama, çim biçimi ve temizlik çalışmalarına hız verdi.

 

Tarih : 15 Haziran 2023 Perşembe 12:41

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz mevsimiyle birlikte vatandaşların uğrak yerlerinden olan parklar, bahçeler ve yeşil alanlara yönelik yenileme, çim biçme, budama ve temizlik hizmetlerine aralıksız devam ediyor.  Mersin Millet Bahçesi sahilini temizleyen ekipler; Huzurkent Kulak, Köselerli, Bahşiş ve Adnan Menderes; Kazanlı, Cumhuriyet, Karacailyas Şakir Gülmen ve Emek, Puğkaracadağ Mahallesi Şehit J. Uzman Çavuş Mustafa Sarı Parkı, Adanalıoğlu, Yukarı Burhan, Aşağı Burhan, Gündoğdu, Kürkçü, Sarı İbrahimli, Dikilitaş mahallelerindeki parklar, futbol sahaları ile yeşil alanlarda çim biçme ve temizlik yaptı.  Ekipler, ilçe sınırlarında hizmet veren kamu kurumlarından gelen talepler üzerine okul, cami, sağlık ocağı, hastane, cezaevi ve emniyet binaları gibi kamu kurumlarına ait bahçe ve yeşil alanlarda da ot biçme, budama ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Akdeniz’e aralıksız hizmet veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ayrıca Hrant Dink Parkı, Leylak Parkı, İsmet İnönü Bulvarı üzerindeki köprü etrafı ile Tırmıl Sanayi Sitesi’nin içindeki yeşil alanlarında çim kesimi ve temizlik yaptı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA