Çağrı Ünel’e 10 yıl hapis!


Ankara’da öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’e yakınlığıyla bilinen Ülkü Ocakları Mersin eski İl Başkanı Çağrı Ünel, uğradığı saldırının ardından çıkan 1 kişiyi öldürmüştü. Ünel’in yargılandığı dava sonuçlandı. Mahkeme heyeti, saldırının ardından 1 kişinin öldüğü olayda Çağrı Ünel’e 10 yıl hapis cezası verdi. Mahkemeye cezaevinden SEGBİS ile bağlanan Ünel’in, avukatları aracılığıyla karara itiraz edeceği öğrenildi.

 

Tarih : 17 Haziran 2023 Cumartesi 13:56

Geçtiğimiz yılın Mart ayında Mersin Ülkü Ocakları eski Başkanı Çağrı Ünel, Toroslar’da bankamatikten para çektiği sırada 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğramış, Ünel’in de kendi silahıyla saldırganlara karşılık vermesi üzerine 1 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırganların 4 kişilik bir grup olarak bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdikleri belirtilirken, olay sonrasında Çağrı Ünel, çıkarıldığı Mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ünel’in yargılandığı dava dün sonuçlandı. Mahkeme heyeti, saldırının ardından 1 kişinin öldüğü olayda Çağrı Ünel’e 10 yıl hapis cezası verdi. Mahkemeye cezaevinden SEGBİS ile bağlanan Ünel’in, avukatları aracılığıyla karara itiraz edeceği öğrenildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Mersin’in Toroslar ilçesinde eski Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Ünel, bir banka önünde sonradan 4 kişi olduğu açıklanan kişilerin bıçaklı saldırısına uğramıştı. Ünel’in silahla karşılık vermesi sonucu saldırganlardan biri olay yerinde hayatını kaybetti. Bıçaklı saldırı sonrasında yaralanan Ünel de tedavi altına alınmış, ardından çıkarıldığı Mahkemece tutuklanarak cezaevine konmuştu. 15 Mart 2022’de gerçekleşen saldırının ardından Ünel, o zamandan beri cezaevinde tutuklu yargılanıyordu. Tutuklanan Çağrı Ünel’in 2019-2020 arasında Ülkü Ocakları genel başkanlığı yapan ve bir suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş’e yakınlığı nedeniyle, Ünel’e saldırı ve Ateş’e suikast arasında bağ olduğu iddia edilmişti. Çağrı Ünel, Ateş’in genel başkanlığı döneminde Mersin il başkanı olmuş, onun genel başkanlığı sonrasında o da il başkanlığı görevinden ayrılmıştı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA