Karaekşi mesire alanına yoğun ilgi


Mersin’in Mut ilçesinde yer alan Karaekşi Mesire Alanı doğal güzelliği ile dikkat çekerken, her zaman olduğu gibi şimdiler de de misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

 

Tarih : 5 Temmuz 2023 Çarşamba 11:13

Mut Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisliği hizmet alanında bulunan Karaekşi Mesire Yeri, Orman Bakanlığı'nca Milli Park ilan edilen dinlenme yeri olarak hizmet veriyor. 5 hektarlık alanda, günübirlik piknik alanı olan dere kenarında doğa harikası yer haftanın her günü ziyaretçilerini misafir ediyor. Tamamen çınar ve kızılcam ağaçlarıyla kaplı alan için tüm hazırlıkların yapılarak ihaleye verilmesi için bakanlığa müracaat edildiği ve olur raporu geldikten sonra özel sektöre ihaleye verileceği bildirildi.

ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

İlçeye gelenlerin uğrak yerleri arasında bulunan Karaekşi Mesire alanına Kurban Bayramında 2 binin üzerinde ziyaretçi geldiği de ifade edildi. Bölgeyi gezmeye gelenlerden Cengiz Durmaz, “Güzel ve harika bir mesire alanı. En kısa zamanda ihaleye verilirse daha da güzel olacak. Şu an ihale aşamasında olduğu için lokantasının da kapalı olması üzücü. Ziyaretçilerin beklentisi biran önce açılmasıdır. Herkese gelip gezmelerini tavsiye ediyoruz. Buranın tanıtımının daha da iyi yapılmasını bekleriz” dedi. Gurbetçilerden İbrahim Arı ise “Mut ilçesi halkından biri olarak yurt dışında çalışmaktayım memleketime gelerek ilk ziyaret ettiğim yer burası. İnanın doğa güzelliğine hayretler içinde kaldım. Bütün özelliğini kaybetmemiş bir görünümü var. Burası gezilmeye değer ve harika bir yer” diye konuştu. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA