Çile yolu meclis gündeminde!


Yapımı yılan hikayesine dönen Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesi meclis gündeminde. Konuyu meclis gündemine taşıyan CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, “Buradan Mersin halkı adına AKP Hükümetine bir kez daha sesleniyorum: Çeşmeli-Taşucu Otoyolu’nun bir an evvel bitirilmesi için çağrı yapıyor, otoyol projesi bitirilene kadar da takipçisi olacağımı belirtiyorum” dedi.

 

Tarih : 6 Temmuz 2023 Perşembe 16:35

“VERİLEN SÖZLER TUTULMUYOR”

Yapımı yılan hikayesine dönen Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesi meclis gündeminde. Konuyu meclis gündemine taşıyan CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, “Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesi AKP Hükûmeti tarafından Mersin halkına yıllardır seçim vaadi olarak sunulmaktadır. Birden çok kez ihaleye çıkılan ve ertelenen, ihalesi yapılsa bile sonradan feshedilen projenin bitirilmemesinin çilesini Mersin halkı senelerdir çekmektedir. Mersin halkınca “çile yolu” olarak adlandırılan bu güzergâhta güvenlikli ve yüksek standartlı bir çalışma yapılmaması birçok kazaya davetiye çıkarmış, yılan hikâyesine dönen otoyol projesi tamamlanmadığı için yüzlerce yurttaşımız canından olmuştur. AKP Hükûmeti bunlardan ders çıkarmaya niyetli değildir. Son olarak da Kurban Bayramı’nda Mersin bu çile ve işkenceyi tekrar yaşamış, verilen sözlerin tutulmadığı yine görülmüştür. Buradan Mersin halkı adına AKP Hükümetine bir kez daha sesleniyorum: Çeşmeli-Taşucu Otoyolu’nun bir an evvel bitirilmesi için çağrı yapıyor, otoyol projesi bitirilene kadar da takipçisi olacağımı belirtiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA