Toroslar’da 556 bin 962 metrekare kilit parke döşendi


Toroslar Belediyesi, ilçenin birçok yerinde sürdürdüğü yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarıyla mahallelerin çehresini değiştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Çağdaşkent, Zeki Ayan, Ayvagediği ve Soğucak Mahalleleri’nde kilit parke taşı yol ve kaldırım çalışması, Yusuf Kılıç Mahallesi’nde ise asfalt bakım çalışması yaptı. Belediye, 2023 yılı itibariyle 183 bin metrekare, 4 yılda ise toplam 556 bin 962 metrekare kilit parke yol ve kaldırım çalışması gerçekleştirdi.

 

Tarih : 7 Temmuz 2023 Cuma 10:45

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi, ilçenin birçok yerinde sürdürdüğü yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarıyla mahallelerin çehresini değiştiriyor. Zarar görmüş ve yıpranmış durumda olan yol ve kaldırımların yenilenmesinin yanı sıra yeni kaldırım düzenleme ve döşeme çalışmaları ihtiyaç duyulan mahallelerde devam edecek. Toroslar'ın en uç noktasına kadar hizmet götürdüklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “İlçemizdeki ulaşımın rahatlaması ve kaldırımların daha kullanışlı hale gelmesi için gerçekleştirdiğimiz asfaltlama, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarımızı planlı bir şekilde sürdürüyoruz. Her mahallemizin beklentisine cevap verebilmek için yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Üst yapı çalışmalarımızla yollarımızı istenilen seviyeye ulaştırdık” diye konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA