Altunok, “Görevimiz Halka Hizmet”


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, bu göreve çalışmak, ilçeye ve halka çok daha fazla hizmet yapmak için geldiklerini belirterek bunu da başardıklarını söyledi.

 

Tarih : 7 Temmuz 2023 Cuma 11:08

Haber Merkezi

Göreve geldikleri günden bu yana ilçe merkezi ve mahallelerde yürüttükleri çalışmaları vatandaşlar ve muhtarlarla istişare yaparak gerçekleştirdiklerini bildiren Başkan Altunok, belediye tarafından devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Beraberinde Teknik Hizmetlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, Genel Koordinatör Serkan Kirişçioğlu ve Garaj Amiri Eyüp Arslan’la birlikte Yeşilovacık, Taşucu, Göksu, Atakent ve Atayurt mahallelerine giden Başkan Altunok, buralarda yapımı devam eden çalışmaları da yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

“ÖNEMLİ PROJELER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ”

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen hizmetlerin yanı sıra denize sahili olan Yeşilovacık, Taşucu, Atakent ve Atayurt mahallelerinde de önemli projeler üzerinde çalıştıklarını açıklayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Biz bu göreve halkımıza ve ilçemize hizmet etmek için geldik. Allah’a şükürler olsun ki, göreve geldiğimiz günden bu yana çok güzel hizmetleri, çok sağlıklı ve modern projelerimizi halkımızın hizmetine sunduk. Tüm ekiplerimizle birlikte gece-gündüz çalışarak 88 mahallemize belediye hizmeti ulaştırıyoruz. Hizmetlerin yürütülmesinde istişare içerisinde olduğumuz vatandaş ve muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Hizmetlerimizi ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza eşit şekilde ulaştırmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm belediye imkanlarımızı hizmet yolunda seferber edeceğiz. Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun bu göreve çalışmak ve ilçeye çok daha fazlasını yapmak için geldik bunu da başardığımıza inanıyorum. Mahalle sakinlerimize ve muhtarlarımıza samimiyet ve anlayışlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA