Zamlar sağanak yağmur gibi gelecek!


Hükümetin ÖTV, MTV, Sigara ve Akaryakıta yaptığı zamlara tepkisini dile getiren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Hazine boş olunca olan yine zavallı Vatandaşlarımıza olacak. Yani millete çay kaşığı ile verirken, kazanla geriye alınacak. Bir kısmı açıklanan zamlar ve ilave vergiler herkesin canını yakacak, sağanak halindeki yağmura dönüşecek” dedi.

 

Tarih : 10 Temmuz 2023 Pazartesi 14:58

Necdet TAŞ

Hükümetin ÖTV, MTV, Sigara ve Akaryakıta yaptığı zamlara tepkisini dile getiren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Bu hafta hükümetin seçim döneminde, seçimi kazanabilmek adına boşalttıkları Hazineye rağmen, her şeyi mubah sayarak bol keseden dağıtacağı vaatleri Meclis gündemine geliyor. Tabi ki Hazine boş olunca olan yine zavallı Vatandaşlarımıza olacak. Yani millete çay kaşığı ile verirken, kazanla geriye alınacak. Bir kısmı açıklanan zamlar ve ilave vergiler herkesin canını yakacak, sağanak halindeki yağmura dönüşecek. Millet izlenen yanlış politikalarla, işlemediği suçun ve de söylenen yalanlara inanarak verdiği oyların cezasını çekecek. Allah bu Milletin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim Yüce Kitabımız Kur’anı Kerim’inde “Neye layıksanız öyle yönetilirsiniz” buyuruyor. Demek ki, bizler Milletçe böyle bir yönetime layıkmışız. Elbette herkes bu yaşananları hak etmedi. Herkes bu yalanlara layık değil. Bizim de üzüntümüz bu yani kurunun yanında yaşın da yanması” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA