Muzlar susuzluktan kurudu!


Bozyazı’da üretici susuzluk sorununun çözülmesini istedi. Bozyazı’nın Kömürlü Mahallesi’nde yaşanan su sorununu üretici vatandaşımız çektiği video ile sesini yetkililere duyurmaya çalıştı. Mahalle sakinleri bu yılki kuraklık ve son 15 gündeki aşırı sıcaklardan dolayı ürünlerinin kuruma noktasına geldiğini ve esen sıcak rüzgardan seralarının eridiğini söyleyerek devletten çözüm bekliyorlar.

 

Tarih : 27 Temmuz 2023 Perşembe 16:11

Mersin’in Bozyazı İlçesi Kömürlü Mahalle sakinleri  bu yılki kuraklık ve son 15 gündeki aşırı sıcaklardan dolayı ürünlerinin kuruma noktasına geldiğini ve esen sıcak rüzgardan seralarının eridiğini söyleyerek devletten çözüm bekliyorlar. Bir an önce mahallelerinin suya kavuşturulmasını ve ürünlerinin kurtarılmasını isteyen mahalle sakinleri aksi durumda üreticinin kuraklığa mahkum bırakılmış olacağını söylüyorlar.  Kömürlü Mahalle eski muhtarlarından Ahmet Abukan  mahallesindeki son durum hakkındaki videoyu kamuoyu ile paylaştı. Üreticiler olarak mahallesinin zor durumda kaldığını ifade eden Katıran, videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğandan da yardım istiyor.  Videoda belediye başkanlarından milletvekillerine kadar her yere başvurduklarını ancak verdikleri onca söze rağmen şu ana kadar hiçbir çözüm üretilmediğini kaydeden Abukan, bütün bu gelişmeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a anlattı ve en sonunda ‘Yorum sizin Allah’a emanet olun” diye konuştu. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA