CHP Tarsus İlçe Yönetimi mazbatasını aldı


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus ilçe örgütünün 8 Ağustos tarihinde yapılan olağan kongresi sonunda Selahattin Şahin Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

 

Tarih : 12 Ağustos 2023 Cumartesi 13:54

Adalet Sarayı’nda mazbatasını alan CHP’li yöneticiler, ardından Cumhuriyet Alanı Atatürk anıtına çelenk bırakıp, saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı’nı okudular. Burada bir konuşma yapan CHP Tarsus İlçe Başkanı Eczacı Selahattin Şahin, “Değerli CHP ailem ve kıymetli Tarsus halkı 8 Ağustos’ta sizlerin büyük katılımıyla gerçekleştirdiğimiz kongremizde, bu büyük ailenin onayı ile ben ve ekibim CHP Tarsus ilçe yönetimine layık görüldük. Almış olduğumuz büyük sorumluluğun ve gireceğimiz zorlu sürecin farkındayız. Yönetici arkadaşlarımla birlikte tüm zorlukların altından kalkacak güce, deneyime ve azme sahip olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

“TARSUS VE BÜYÜKŞEHİR’İ CHP YÖNETMEYE DEVAM EDECEK”

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Şahin, “Çok değerli yoldaşlarımla birlikte her zaman vurguladığım gibi ilk hedefimiz birlik, beraberlik içerisinde çok çalışarak yerel seçimlerde başarıya ulaşmak olacaktır. Mersin Büyükşehir Belediyemizin ve Tarsus Belediyemizin CHP’li başkanlar tarafından yönetilmeye devam etmesi için biz üzerimize düşeni gücümüzün son noktasına kadar yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben çıktığımız bu yolda tüm yönetici arkadaşlarıma, aldıkları bu büyük sorumluluk için teşekkür ediyorum ayrıca bu şerefli ve onurlu görev için hepsini tebrik ediyorum. Bizim en büyük görevimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni layıkıyla temsil etmek ve önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaktır” ifadelerini kullandı. Mazbatalarını alan CHP yönetim kurulunu, bir önce ki dönem ilçe Başkanı Av. Ozan Varal, CHP Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ali Uyan, Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ile Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal ve partililer yalnız bırakmadı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA