Ekmen; “Kronik sorunlara çözüm bekliyoruz”


DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, ‘Şehir Buluşmaları’ kapsamında Mersin’de bulunan Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a “Seçimler bitti, şimdi icraat zamanı” diyerek seslendi.

 

Tarih : 14 Ağustos 2023 Pazartesi 11:51

Haber Merkezi

DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin ziyaretinde bulunan Ömer Bolat’a seslenerek Mersin’in sorunlarına değindi: “Vatandaşlarımızın, Mersin’deki sorunları görmezden gelerek verilen vaatlere değil, kronik hale gelmiş sorunların çözümüne ihtiyacı var. Ana konteyner limanı, lojistik köy, OSB bağlantı yolları ve Serbest Bölge bağlantı yolunu konuşmadan olmaz. Mersin Limanı’ndaki yanaşma penceresi uygulaması sebebiyle aksayan ticaret, Serbest Bölge’de devam eden tapu sorunu, gümrükteki aksamalar ve acil çözüm bekleyen birçok husus bu toplantıda gündeme gelmiyor. Sanayicilerimiz ve ihracatçılarımızla daha yoğun istişare edilmesi ve bunların değerlendirilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımız sayın bakandan somut adımlar görmek istiyor. Artık seçim bitti, propagandaya değil, Mersin’in sorunlarının çözülmesine ihtiyacımız var.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA