Yıldırım; “Tarsus geri alacağız”


Geçtiğimiz günlerde MHP genel merkezinin ataması ile göreve getirilen MHP Tarsus ilçe başkanı Fatih Yıldırım, basınla bir araya geldi. Burada konuşan Yıldırım, “Umudumuz kardeşlik içinde yalansız ve mutlu bir Tarsus’tur. Milliyetçi Hareket Partisi bu umudu sağlayacak partidir ve Tarsus Belediyesini tekrar alacaktır. Adayı kim olursa olsun, biz birbirimize aşkla ve sevgiyle bağlı bir hareketin mensuplarıyız. Yolumuz açık gazamız mübarek olsun” dedi.

 

Tarih : 15 Ağustos 2023 Salı 14:18

Necdet TAŞ

MHP Tarsus ilçe başkanı Fatih Yıldırım, basınla kahvaltıda buluştu. Geçtiğimiz günlerde MHP genel merkezinin ataması ile göreve getirilen MHP Tarsus ilçe başkanı Fatih Yıldırım, basınla kahvaltıda bir araya geldi. Yeni Kent Lokantasında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına; MHP ilçe başkanı Fatih Yıldırım, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Bebek, MHP’nin yeni ilçe yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı. MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin görevlendirmesiyle MHP Tarsus ilçe başkanlığına görevlendirildiğini ifade eden Yıldırım, “7 Ağustos tarihinde görev devir teslimi ile göreve başladık. Bu vesile ile önceki Başkan Mehmet Çelik ve yönetimine, daha önceki tüm ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi tarihi kökleri ve Türk siyesi tarihindeki duruşu itibari ile Türkiye’nin en güçlü siyasal hareketlerinden biridir. Demokrasiye olan inancını yakın tarihte 15 Temmuz hain darbe girişiminde gösteren Ülkücü hareket, gerçek Atatürkçülüğün ne anlama geldiğini ülkeye yapılan hizmet ve yatırımlara destek çıkarak göstermiştir” dedi.

“BELEDİYE HİZMETLERİ YETERSİZ”

Konuşmasında Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus Belediyesi’nin CHP’li başkanlarına tepki gösteren Yıldırım, belediyenin hizmetlerinin yetersiz kaldığını iddia ederek, “1994 yılında Tarsus Belediye Başkanlığını kazanan Milliyetçi Hareket Partisi 25 yıllık hizmet süresinin sonunda 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlığı seçimini CHP ve HDP’nin ortak adayına karşı kaybetmiştir. Ak Parti ile Cumhur İttifakı olarak girdiğimiz yerel seçimlerde gizli ittifaklarında etkili olduğu yaşanan süreçte görülmüştür. 31 Mart 2019 yılında Tarsus Belediyemizde CHP’li Haluk Bozdoğan devri başlamıştır. Sayın Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın seçim meydanlarındaki vaatleri birçok hemşehrimizi heyecanlandırmış ve sandıktaki kararlarını etkilemiştir. Lakin yaşanan süreçte göstermiştir ki verdiği vaatlerden yeşil kent Tarsus’un yerini yandaşa peşkeş çekilen bir Tarsus, kardeşliğin hüküm sürdüğü Tarsus yerine iftira ve yalan ile yönetilen bir Tarsus gelmiştir. Tarsus siyasi tarihi Meclis kararlarını kendi partili meclis üyelerinin oylarıyla geçiremeyen bir belediye başkanıyla tanışmış. Belediye bünyesinde kurduğu kooperatif ve şirketler iflas etmiş. Sat yönet politikası ile kaynak sağlamaktan yoksun, vizyonsuz bir belediyeyi her meclis ‘geçmiş dönem’ yalanlarının gölgesinde yönetmeye çalışmıştır. Geçmiş dönem yalanları ile Ülkücü Hareketin belediye başkanına ya da mensuplarına attığı iftiraların, yaptığı hareketlerin ve seviyesizliğin artık karşılıksız kalmayacağı bir dönem başlamıştır. 100 yıllık çınar diye tabir ettiğimiz Tarsus İdman Yurdumuzu planlı ve kasten kapanmaya götüren bu zihniyet, yolun sonuna gelmiştir. İsmetpaşa Mahallesi gibi Tarsus’umuzun en eski yerleşim yerini yıkarak orada yaşayan insanlarımızı yüz üstü bırakan bu zihniyet, yolun sonuna gelmiştir. İmar rantının ve rüşvet çarkının Meclis salonunda itiraf edildiği ‘Biz aramızda hallettik’ zihniyeti yolun sonuna gelmiştir. 4.5 yıllık süreç içerisinde Tarsus halkı için yapılan hizmetleri elbette olmuştur, olmalıdır da” dedi.

“YEŞİL TARSUS BETON TARSUS OLDU”

Tarsus Belediyesi’ni 25 yıl MHP’li başkanların yönettiğini hatırlatan Yıldırım, “2019 yılında yapılan son yerel seçimlerde bazı partilerin gizli ittifak yaparak emanet oy aldıklarını ve böylece CHP’li Haluk Bozdoğan’ın belediye başkanlığı döneminin başladığını söyledi. Konuşmasında belediyenin hizmetlerinin yetersiz kaldığını belirterek eleştirilerde bulunan Yıldırım şunları söyledi: “MHP Demokrasiye inanmış, ülke ve millet menfaatlerini düşünen yegane bir partidir. Biz gerçek Atatürkçü bir partiyiz. Bu belediyeye vatandaşın verdiği oylar boşa gitmiştir. Yeşil Tarsus beton Tarsus haline getirilmiştir. Gerek Tarsus Belediyesi, gerek Mersin Büyükşehir belediyesi elbette bazı hizmetlere imza atmıştır. Lakin Mersin Büyükşehir Belediyesi geçmiş dönem işçilerine uyguladığı mobbing, işten çıkarma ve geri işe iadelerinde uyguladığı gayri yasal uygulamalarla daha çok gündeme gelmiştir. Değerli arkadaşlar, faşizm bir ırk meselesi değildir. Bir yaşam meselesidir. Mersin Büyükşehir Belediyesinde uygulanan gayri yasal uygulamalar ve uygulamaların mağdurları bu şehrin çocuklarıdır. Mersin Büyükşehir Belediyesi bir an önce bu yanlıştan dönmeli. Mahkeme kararlarını uygulamalıdır Sosyal medya paylaşımları ve beğenilerin sebebi ile işten çıkartılan insanlarımız vardır. Bu tip uygulamalar kardeşlik hukukumuza gölge düşürmektedir. Basınla önümüzdeki süreçte daha sık bir araya geleceğiz. Vatandaşlarımız içinde onlardan aldıklarımızı sizlerle paylaşacağız. Umudumuz kardeşlik içinde yalansız ve mutlu bir Tarsus’tur. Milliyetçi Hareket Partisi bu umudu sağlayacak partidir ve Tarsus Belediyesini tekrar alacaktır. Adayı kim olursa olsun, biz birbirimize aşkla ve sevgiyle bağlı bir hareketin mensuplarıyız. Yolumuz açık gazamız mübarek olsun” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA