CHP’li belediyelerin festival kapışması!


CHP’li belediye başkanları arasındaki kavga ve ayrışma kendini festivalde de gösterdi. CHP’li belediye başkanlarının yönettiği Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi aynı tarihte ve aynı saatte düzenlediği iki ayrı incir festivali, ilçe halkı arasında büyük bir şaşkınlık yaşattı.

 

Tarih : 16 Ağustos 2023 Çarşamba 11:37

TARSUS’TA AYNI GÜN AYNI SAATTE 2 İNCİR FESTİVALİ

CHP’li belediye başkanlarının yönettiği Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi aynı tarihte ve aynı saatte düzenlediği iki ayrı incir festivali, ilçe halkı arasında büyük bir şaşkınlık yaşattı. 19 Ağustos 2023 tarihinde, hem Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kadelli Mahallesi’nde düzenleyeceği 2. İncir Şenliği ile hem de Tarsus Belediyesi’nin Göçük Mahallesi’nde düzenleyeceği 6. İncir Festivali, bölge halkı arasında hangi etkinliğe katılacakları konusunda belirsizlik yaratıyor.

TARSUSLULAR HANGİ FESTİVALİ TERCİH EDECEK?

İki mahallenin arasının yaklaşık 5 kilometre olması ve etkinliklerin yaklaşık 30 dakika farkla gerçekleşecek olması, vatandaşların hangi festivali tercih edecekleri konusunda zor bir karar vermek zorunda bırakıyor. İlçe sakinleri aynı bölgede ve aynı tarihlerde gerçekleşecek olan bu iki festivalin mantığına anlam veremediklerini ifade ediyor. Ayrıca, iki ayrı etkinlik için ayrı ayrı platformların kurulması, protokollerin hazırlanması ve davetlerin yapılması gibi organizasyon detayları, ilçe halkını daha da şaşırtıyor. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA