Şehrin takımına sahip çıkın!


Bu yıl TFF 3. Lig’de mücadele edecek temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu göğüs reklamı için Turan Bims Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile anlaştı. İmza töreninde iş adamlarına seslenen Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, “Bu şehirde kazanan iş adamlarımıza sesleniyoruz; para kazandığınız bu şehrin takımına sahip çıkın” diye seslendi.

 

Tarih : 16 Ağustos 2023 Çarşamba 15:05

Necdet TAŞ

Tarsus İdman Yurdu'na vefa Tarsus dışından geldi. TURAN BİMS Tarsus İdman Yurdu ile bir yıllık forma reklamı için anlaştı. Dün kulüp tesislerinde yapılan toplantıda Adıyamanlı iş insanı Turan BIMS LTD. ŞİRKETİ yönetim kurulu başkanı Yunus Turan ve şirket avukatı Yılmaz Talay ile birlikte 1 yıllık forma reklamı sponsorluğu için anlaştı. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, “100 yıllık kulübümüz şimdiye kadar sponsorluk sözleşmesi yapmamış. Tarsus İdman Yurdu’nu içine düştüğü kötü durumdan el birliğiyle kaldıracağız” dedi.  

“OYUNCULARIMIZ ÖNYARGIYI KIRDI”

Takımının hazırlık maçlarındaki performansından memnun olduğu ifade eden Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, “Oyuncularımızın performansından gayet memnunum. Oynadığımız hazırlık maçlarından iki tanesini yerinde takip edip, oyuncularımızın performansını görme şansını buldum. Adana FK’yı yenmek manevi açıdan bizim için çok önemliydi. Tarsus’un genç çocuklarına karşı bir önyargı vardı ancak çocuklar hazırlık maçlarında ortaya koydukları oyunla bu önyargıyı kırdılar. Çok iyi çalışıyoruz ve inşallah daha da iyi olacağız” şeklinde konuştu.

“SLOGANIMIZ; VEFA VE FEDA”

“Nevşehir’le son hazırlık maçımızı oynayacağız. Takım yarın Tarsus’a dönüyor. 27 Ağustos’ta Tarsus’ta Silifke Belediyespor’la şehir açılışı yapacağız” ifadelerini kullanan Kavalcı, “10 Eylül’de Talasgücü ile sezonun ilk maçına çıkacağız. Sezona 3 puanla başlamak istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Bu sezonki sloganımız; “Vefa, Feda ve Daha Güçlü Kalkacağız” şeklinde. Eğer şehir de bize inanır, güvenir ve destek verirse bu takım yeniden ayağa kalkıp eski günlerine döner. Basına da çok teşekkür ediyorum. Her platformda yanımızdalar” dedi.

“KAPI KAPI GEZİP KOMBİNE SATIYORUZ”

 Esnafları tek tek gezip kombine satmaya çalıştıklarını ifade eden Kavalcı, “Sağ olsunlar esnafımız ve vatandaşlarımız da bizleri çok iyi karşılıyorlar. Dar bütçelerine rağmen kombilerimizi alıp bize destek oluyorlar. Bu şehrin artık bu işin altına elini ve gövdesini koyması lazım. Özellikle bu şehirde kazanan iş adamlarımıza sesleniyoruz; para kazandığınız bu şehrin takımına sahip çıkın. Bunun için kapı kapı geziyoruz. Tarsus İdman Yurdu için gidilmedik kapı bırakmayıp her kapıyı çalacağız” dedi.

“YAPILAN SPEKÜLASYONLAR TAMAMIYLA ASILSIZ”

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a teşekkür eden Kavalcı, “Bu güne kadar hep belediye başkanıyla ilgili spekülasyonlar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Sayın Dr. Bozdoğan söylendiği gibi bu takımı yalnız bırakmamıştır. Daha dün maaşını kulübe yine hibe etti. Nevşehir kampının masraflarını karşıladı. Maçları oynayacağımız stadın tüm tadilatını yaptırdı. Her zaman kulübün ihtiyacı olup olmadığını soruyor. Daha ne yapmasını bekliyorsunuz. Tarsus'tan zengin olanlar şimdiye kadar bu kulübe bir kuruş dahi vermedi. Kombine biletler için kapı kapı dolaşıyoruz. Başkan Bozdoğan'a buradan şükranlarımı iletiyorum. Yapılan spekülasyonlar tamamıyla asılsızdır. Kombine satmaya çalıştığımız bir siyasi partinin ilçe başkanı sürekli bizden kaçıyor. Görüşme tenezzülünde bile bulunmuyor. Şuan tek destekçimiz Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dır. MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal ile ilgili söylediğim sözlerin arkasındayım. Çünkü hem şahsıma hem de Tarsus İdman Yurdu’na çok büyük saygısızlık yapıldı. Eğer özür dileyip geri adım atarsa başımızın üstünde yeri vardır ama önce özür dilemesi gerekir” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA