Silifke, Kızılcahamam Kampını tamamladı


Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, 2. Etap Kızılcahamam kampını tamamlayarak kente döndü. Kızılcahamam kampını değerlendiren Silifke Belediyespor Teknik Direktör Muzaffer Tozlu, “Kamp süresince eski ve yeni oyuncularımızın uyumu, tüm takımın hem antrenman hem de hazırlık maçlarında sahaya karakter koyarak mücadele etmesi bizler adına sevindiriciydi. Takımdaki tecrübeli oyuncularımızın gençlerimizi sahiplenmesi takım ruhunu en üst seviyeye çıkardı. Lig maçlarına kadar hazır olmak ve başarılı sonuçlar almak istiyoruz” dedi.

 

Tarih : 17 Ağustos 2023 Perşembe 12:57

Necdet TAŞ

Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, 2. Etap Kızılcahamam kampını tamamlayarak Silifke’ye döndü. Silifke Belediyespor, Kızılcahamam kampında  ilk hazırlık maçında 2. Lig ekibi Arnavutköy Belediyespor’u 1-0, ikinci hazırlık maçında yine 2. Lig ekiplerinden Karaman Belediye Spor’u 2-1 , Üçüncü hazırlık maçında 3. lig ekibi 52 Orduspor’u 1-0 son olarak da yine 3. lig ekibi Kepez Belediye Spor’u 1-0 yenerek 4 Hazırlık maçında da galip geldi. Tüm maçları kazanan Silifke Belediyespor sezon öncesi büyük moral kazandı.   Kızılcahamam kampında Silifke Belediyespor altyapından yetişen İbrahim Türe, Ulaş Deniz ve Emirhan Gül çalışmalara katılarak, yeni sezon öncesi tecrübe ve deneyim kazandı.  Silifke Belediyespor, 27 Ağustos Pazar günü Tarsus İdman Yurdu ile Tarsus’ta hazırlık açılış maçı oynayacak.

“TARAFTARIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA

Takımın 17 Ağustos’tan bu tarafa antrenmanlara devam ettiğini belirten Silifke Belediyespor Basın Sözcüsü Halil Sarı, “Takımımız Teknik direktörümüz Muzaffer Tozlu eşliğinde 2023-2024 sezonuna 17 Ağustos’ta Silifke’de top başı yaparak başladı. Daha sonrasında Kızılcahamam’da lig hazırlıklarına devam edildi. Yönetim kurulumuzla, Teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile hep birlikte bir aile olduk. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah emeklerimizin, çalışmalarımızın karşılığını resmi maçlarımızı kazanarak alacağız. Taraftarımızda her zaman yanımızda ve bizleri destekliyor. Takımımızla ilgili bilgilerin doğru şekilde kamuoyuna aktarılmasını sağlayan basın emekçilerimize de teşekkür ediyorum, inşallah bundan sonra da uyum içerisinde olacağız. Ayrıca bizlere her zaman destek olan başta Belediye Başkanımız Sadık Altunok olmak üzere takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

TOZLU; “HAZIRLIK MAÇLARINDA SAHAYA KARAKTER KOYDUK”

Kızılcahamam kampını değerlendiren Silifke Belediyespor Teknik Direktör Muzaffer Tozlu, “3 Ağustosta başladığımız 2. Hazırlık dönemi Kızılcahamam kampımızın sonuna geldik. Burada ki çalışmalarımız yüksek tempoda oldukça verimli geçti. Oynadığımız 4 hazırlık maçını kazanmış olmamıza rağmen eksiklerimizin olduğunu ve daha çok çalışmamız gerçeğini unutmamak gerekiyor. Kamp süresince eski ve yeni oyuncularımızın uyumu, tüm takımın hem antrenman hem de hazırlık  maçlarında sahaya karakter koyarak mücadele etmesi bizler adına sevindiriciydi. Takımdaki tecrübeli oyuncularımızın gençlerimizi sahiplenmesi takım ruhunu en üst seviyeye çıkardı. Lig maçlarına kadar  hazır olmak ve  başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Bizlere bu imkanları sunan başta Belediye Başkanımız Sadık Altunok, Kulüp Başkanımız Gürhan Dölek ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 2.Etap Kızılcahamam kampını tamamlayan Silifke Belediyespor, 20 Ağustos’a kadar izinli olurken, çalışmalarını Silifke’de sürdürecek.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA