Mezitlililer Gönüllü Evleri’nde keyifli vakit geçiriyor


Mezitli Belediyesi, kentin çeşitli mahallelerinde kurduğu birçok Gönüllü Evi ile vatandaşları bir araya getiriyor. Belediye tarafından ilçenin çeşitli yerlerinde bulunan Gönüllü Evleri’nde vatandaşlar yaz ayını doyasına geçiriyor.

 

Tarih : 20 Ağustos 2023 Pazar 12:22

Haber Merkezi

 Fatih Mahallesi Gönüllü Evi'nde bunlardan bir tanesi. Fatih Mahallesi Gönüllü Evi’nde buluşan vatandaşlar bir araya gelerek müzik korosu grubu oluşturdu. Müzik alanında deneyimli hocalardan ders alan katılımcılar, müzik notalarını öğrenme ve enstrüman çalma yeteneklerini geliştirme fırsatı buluyor. Bölge halkı, çay ve kahve eşliğinde keyifli vakit geçirirken aynı zamanda gönüllü vatandaşlar da belediye çalışmalarına destek sağlıyor. Öte yandan sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunuyor. Belediyeye bağlı Gönüllü Evleri’ne her kesimden vatandaş katılarak; müzik, resim, dans, el işi ve sanatsal kurslar gibi çeşitli etkinlikler düzenliyor. Vatandaşlar, bu etkinlikler sayesinde bir araya gelip güzel zaman geçirme ve yeteneklerini geliştirme fırsatı buluyor.

“MEZİTLİ'DE AİDİYETİ PEKİŞTİRMEK ADINA GÖNÜLLÜLÜĞE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Gönüllü Evleri’nin amacının çok değerli olduğunu vurgulayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, göreve başladığı ilk günden itibaren Mezitli'de aidiyeti pekiştirmek adına gönüllülüğe büyük önem verdiğini belirtti. Başkan Tarhan; "Gönüllü Evlerimizin bu kadar işlevsel olması ve en güzeli de bölge halkının ilgi göstermesi bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Buraya gelen vatandaşlarımız siyasi düşüncesi ne olursa olsun kaynaşma, tanışma ve keyifli vakit geçirme fırsatı buluyor. Bölge halkının ilçemizin farklı yerindeki Gönüllü Evlerimize gelerek güç birliği yapmalarını istiyoruz. Buranın idaresi tamamen burayı kullanan vatandaşlarımızın elindedir. Gönüllü Evlerini nasıl değerlendirecekleri, neler yapmak istedikleri tamamen Mezitlilerin inisiyatifinde olduğunu belirtmek isterim. Bu vesileyle herkesin Gönüllü Evlerimiz davet ediyorum" dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA