Kırmızı Şeytanlar’dan Saltık’a tepki!


Mersin İdman Yurdu’nun vefakar taraftar topluluğu Kırmızı Şeytanlar, ligin başlamasına günler kala istifa eden Kulüp Başkanı Metin Saltık’a tepki gösterdi. Taraftarlar, “Ligin başlamasına çok az bir süre kala Metin Saltık ve yönetimi ne yapmaya çalışmaktadır? Koca bir şehrin insanını her hafta çelişkili sözlerle oynatmaya çalışırken amaçları nedir? Bu yola girerken kimseden destek gelmeyeceğini bile bile, "biz bu yola baş koyduk" naraları atan siz değil miydiniz? Şimdi neyin şikayetini yapıp "kimse destek vermiyor, kulübü satıyorum" diyebiliyorsunuz?” diye sordu.

 

Tarih : 23 Ağustos 2023 Çarşamba 15:20

Neşet TORUN

Yeni Mersin İdman Yurdu taraftar grubu Kırmızı Şeytanlar, kulüpte yaşanan istifa krizine sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Kırmızı Şeytanlar, “Şeytanlar Grubu olarak şimdiye kadar Metin Saltık'ın tüm kararlarının arkasında durduk, bağrımıza bastık. Yeri geldi şahsı için kavga ettik. Şampiyonluktan sonra oluşan belirsizlik, ardından gelen istifa haberleri sonrasında yine arkasında durduk ancak başkan çıkıp istifayı yalanladı ve bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki Metin Saltık, arkasında duran insanları da yalanlamıştır. Defalarca bir şehri tehdit eder gibi "istifa edeceğim, kulübü satacağım" ifadelerinde bulunmasına rağmen kulüp menfaatleri gereğince sustuk, şimdi ise tekrar "istifa ediyorum, kulübü satıyorum" diyor...” ifadelerini kullandı.

ŞİMDİ NEYİN ŞİKAYETİ?

Metin Saltık’a tepki gösteren Kırmızı Şeytanlar’ın açıklamasının devamı ise şöyle; “Henüz geçen hafta bir televizyon programına çıkıp; iddialı bir kadro kuracağız, gerektiği yerde parayı basıp kaliteli oyuncu alacağız diyen Saltık'ın, bugün kulüp başkanlığından istifa edip kulübü satıyorum demesi ve takımı maça çıkarmayacağız açıklamaları kendisiyle çeliştiğinin açık ve net göstergesidir. Öte yandan şampiyonluk kutlanmaması, koca çınarımızın 98. yıldönümü kutlaması yapılmaması gibi konulara hiç girmiyoruz bile… Ligin başlamasına çok az bir süre kala Metin Saltık ve yönetimi ne yapmaya çalışmaktadır? Koca bir şehrin insanını her hafta çelişkili sözlerle oynatmaya çalışırken amaçları nedir? Bu yola girerken kimseden destek gelmeyeceğini bile bile, "biz bu yola baş koyduk" naraları atan siz değil miydiniz? Şimdi neyin şikayetini yapıp "Kimse destek vermiyor, kulübü satıyorum" diyebiliyorsunuz? Takım amatör liglerde cebeleşirken bu taraftar aldı bu takımı buralara getirdi, bu taraftar sayesinde profesyonel liglerle tanıştınız. Şimdi yaptığınız, bu taraftarı kullanarak takım üzerinden kendinize rant sağlamak değil de nedir? Kimse Mersin İdman Yurdu camiasını, Kırmızı Şeytanlar'ı kullanamaz. Herkes gider biz kalırız, biz Kırmızı Şeytanlarız.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA