Tarihi Taş Köprü aydınlatılacak


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, tarihi taş köprüde yaya güvenliğini sağlamak amacıyla aydınlatma projesine başladıklarını söyledi.

 

Tarih : 24 Ağustos 2023 Perşembe 13:13

Restorasyon çalışması biten tarihi taş köprü üzerinde yaya güvenliğini sağlamak amacıyla başlattıkları aydınlatma projesi ile ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Altunok, çalışmalar hakkında müteahhit firma yetkililerinden bilgiler aldı. Silifke Belediye Başkanı Altunok yaptığı açıklamada, “Bir süre önce restorasyon çalışması biten ve yaya trafiğine açılan tarihi taş köprümüz üzerinde biz de bir aydınlatma projesi başlattık. Belediye olarak tüm mahallelerde yürüttüğümüz çalışmaların yanı sıra restorasyonu biten Göksu ırmağı üzerindeki tarihi taş köprü üzerinde yürüttüğümüz aydınlatma projesiyle köprümüz ilçemize ayrı bir güzellik de katacaktır. Aydınlatma sistemlerinin günlük yaşamımızın bir parçası olması nedeniyle şehrimizin bazı sokak, bulvar ve yürüyüş yollarında hayata geçirdiğimiz aydınlatma projesini şimdi de şehrimizin ortasından geçen Göksu ırmağı üzerindeki tarihi taş köprüde gerçekleştireceğiz. Aydınlatma projesi ile birlikte halkımız tarihi taş köprüden geçerken farklı bir güzelliğin içerisinden geçecektir. Tarihi taş köprümüzü aydınlatarak, hem yaylarımızın güvenliğini sağlayacağız, hem de  şehrimizin görselliğine katkı sunacağız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA