Bozan: “Akdeniz’i büyük bir farkla kazanacağız”


Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, Akdeniz ilçesinde gerçekleştirilen Batmanlılar Derneği ve kahvehane ziyaretlerinde 2024 yalında yapılacak yerel seçimlere ilişkin açıklama yaparak, “Akdeniz Belediyesi’ni büyük bir farkla kazanacağız” dedi.

 

Tarih : 26 Ağustos 2023 Cumartesi 13:53

Haber Merkezi

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin (Yeşil Sol Parti) kongre hazırlıkları öncesinde düzenlenecek il konferansı için Mersin’e gelen Yerel Yönetimlerden Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Batman Milletvekili Av. Mehmet Rüştü Tiryaki, Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, HDP İl Eşbaşkanları Bedriye Kuş ve Hoşyar Sarıyıldız, Akdeniz İlçe Eşbaşkanı Nizar Esen ile birlikte dernek ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Akdeniz’deki yurttaşlar, ziyaretlerde bulunan heyete yoğun ilgi gösterdi.

TİRYAKİ, HALK TOPLANTILARINI ANLATTI

Heyet, ziyaretler kapsamında; Batmanlılar Derneği ile Siirt Pervari’ye bağlı Heşet ve Sanih köylülerine ait kahvehanelerde halkla bir araya geldi. Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki, halk buluşmalarında seçimden sonra yeniden yapılanma sürecinde gerçekleştirdikleri halk toplantıları hakkında bilgiler verdi. Tiryaki, “Herkes eleştirilerini, parti eksikliklerini dile getirdi. Bu toplantılardan sonra bir rapor hazırladık ve kongreye giderken çalışmalarımızın nasıl olması yönünde değerlendirmelerde bulunduk. Bundan sonra yerelden merkeze kararlar alınacak. Eğer gücümüzü birleştirmezsek gün geçtikçe yok olacağız. Partimizde her kesimden insanın yeri var” dedi.

BOZAN: “AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ BÜYÜK BİR FARKLA KAZANACAĞIZ”

Mersin’de büyük bir sorun yumağı haline gelen ve gençleri bataklığa sürükleyen uyuşturucu satışı ve kullanımının yaygınlaşması, bireysel silahlanma ve çeteleşmeye dair konuşan Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, gençlerin göz göre göre kör bataklığa saplanmasına izin vermeyeceklerini, bu sorunlara karşı da halkla birlikte bir mücadele başlatacaklarını belirtti. 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere de değinen Milletvekili Bozan, şunları söyledi: “Akdeniz’deki gücümüzü biliyoruz. Buradaki birinci parti biziz. Halkımızın desteği her geçen gün daha da artıyor. Bu süreçte bir eksikliğe düşmeyeceğiz. Nereye gittiysek halkımızın bizlerden talebi şu; ‘Ne yaparsanız yapın, bizim olan Akdeniz Belediyesi’ni bir daha kaybetmeyelim.’ Bizim tek görevimiz seçimlere girip seçimleri kazanmak değil. Ama bu seçimler de siyasetimizin bir parçası. Hep birlikte çalışacağız. Bugün Akdeniz’de birinci partiyiz. Ama birinci olmak yetmiyor. Biz Akdeniz  Belediyesi’ni büyük bir farkla kazanacağız. Sonrasında da yerel demokrasi örneğini hayata geçireceğimiz belediye pratiği ile de halkla birlikte başarılı çalışmalara imza atacağız”.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA