Silifke’den Tarsus’tan ‘Komplo’ yanıtı!


Tarsus İdman Yurdu’nun sezon açılışı kapsamında dün saat 17.30’da oynanması gereken Tarsus İdman Yurdu- Silifke Belediyespor maçı Silifke Belediyesporlu futbolcuların zehirlendiği iddiasıyla iptal oldu. Silifke Belediyespor’un maça çıkmamasına tepki gösteren Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ce Kavalcı, “Bize bir itibarsızlaştırma operasyonu var. Bundan Silifke Belediyespor sorumludur. Silifke Belediyespor zehirlendiği iddia ettiği oyuncularının sağlık raporlarını kamuoyuna açıklama zorundadır. Eğer sağlık raporlarını kamuoyuna açıklamazlarsa bu sabotenin baş mimarı Silifke Belediyespor’dur” dedi. Tarsus cephesinin iddialarına yanıt veren Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise, “Niye komplo olsun. Hazırlık maçına çıkıp oynayacaktık. Fotoğrafları TİY hocasına da attık” dedi.

 

Tarih : 27 Ağustos 2023 Pazar 14:50

KAVALCI: “BİZEKARŞI İTİBARSIZLAŞIRMA OPERASYONU VAR”

 Tarsus İdman Yurdu’nun sezon açılışı kapsamında dün saat 17.30’da oynanması gereken Tarsus İdman Yurdu- Silifke Belediyespor maçı Silifke Belediyesporlu futbolcuların zehirlendiği iddiasıyla iptal oldu. Silifke Belediyespor’un maça çıkmamasına tepki gösteren Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ce Kavalcı, “Silifke Belediyespor, sabah bize maça çıkamayacaklarını ifade etti. Nedeni de oyuncularının zehirlenmesiymiş. Bize bir itibarsızlaştırma operasyonu var. Bundan Silifke Belediyespor sorumludur. Bizi sabote etmeye kalkan insanlar var. Kim olduklarını bulamadık ancak bunları bulmak için mücadele ediyoruz. Silifke Belediyespor şuradan sorumludur. Zehirlendiği iddia ettiği oyuncularının sağlık raporlarını kamuoyuna açıklama zorundadır. Eğer sağlık raporlarını kamuoyuna açıklamazlarsa bu sabotenin baş mimarı Silifke Belediyespor’dur. Yönetim olarak görevimizin başındayız. Takımı düzlüğe çıkarmak için gövdemizi taşın altına koyduk. Bizim önümüze koydukları engeller ancak bizi biraz zedeler, bizi yıkmaya kimsenin gücü yetmez. Daha güçlü ayağa kalkacağız” dedi.

TOZLU: “NEDEN KOMPLO KURALIM”

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise “Ben akşam antrenmanından sonra Mersin’e geldim. Tarsus’a maç için geçerken beni buradan alacaklardı. Silifke Belediyespor’un tesislerinde kalan oyuncular akşam yemeğinden sonra ishal ve mide ağrısı şikayetini iletmişler. Tesislere gelen sağlık ekibi oyunculara serum takmış ve ilaç vermişler” dedi. Sorunun akşam yenilen et yemeğinden mi yoksa sudan mı kaynaklandı bilmediğini ifade eden Tozlu, “Genç takımda olan ve evlerinde kalan oyuncularda bir sorun yok. Sayı fazla olduğu için hastaneye götürmemişler. Sağlık kabininden görevli getirip serum takmışlar” diye konuştu. TİY Başkanı Kavalcı’nın kendilerine komplo kurulduğu iddiasına ilişkin ise “Niye komplo olsun. Hazırlık maçına çıkıp oynayacaktık. Fotoğrafları TİY hocasına da attık” diye konuştu. NECDET TAŞ’IN HABERİ 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA