Çocuk parkının oyun grupları yenilendi


Akdeniz Belediyesi; ilçeye bağlı Güneş Mahallesi’nde bulunan çocuk parkının çeşitli oyun gruplarını yeniledi, yeni oyun gruplarını gören mahalleli çocuklar parka akın etti, saatlerce oynayıp gönüllerince eğlendi.

 

Tarih : 28 Ağustos 2023 Pazartesi 11:43

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi, ilçe genelindeki park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Akdeniz’e onlarca park kazandıran, miadını dolduran parkları da yenileyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü, son olarak Güneş Mahallesi’nde bulunan çocuk parkının kaydırak, salıncak ve diğer oyun gruplarını yeniledi. Yeni oyun gruplarının kurulduğunu gören mahalleli çocuklar parka adeta akın edip saatlerce eğlendi. Diğer yandan, Kazanlı Mahallesi Caretta Caretta Parkı, Karaduvar Cumhuriyet ve Sardalya Parkı, Adanalıoğlu Limonlu Mahallesi Eylül Parkı, Karacailyas ve Kazanlı mahalleleri futbol sahalarında çim biçme ve temizlik çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Huzurkent Gazi Mahallesi’nde okul içinde ağaç budama çalışması yaptı. Ekipler; Adanalıoğlu Fıratlar mevkiinde, yola uzandığı için özellikle sürücülerin görüşünü engelleyen ağaç dallarını ve Köselerli Mahallesi Şen Sokak Parkı’nda tehlike arz eden okaliptüs ağacını da budadı. Karacailyas Polis Merkezi Amirliği ile Emek Mahallesi Muhtarlığı bahçesi ve Huzurkent Bahşiş Mahallesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş Parkı’nda budama, çim biçme ve temizlik yapan ekipler; Huzurkent Bahşiş Mahallesi Güreş Salonu önündeki yeşil alanda uzayan çimleri biçip temizledi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA