CHP’li Kış: "101 yıl önceki kararlılıkla mücadelemiz sürüyor"


30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, “101 yıl önce olduğu gibi bugünde, Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler bu büyük mirasın temsilcileri olarak, tam bağımsız, demokratik Türkiye idealini gerçekleştirene kadar mücadelemiz sürecektir. 30 Ağustos ruhunu geleceğe taşımak, Cumhuriyet devrimlerine sahip çıkmak en önemli görevimizdir” dedi.

 

Tarih : 28 Ağustos 2023 Pazartesi 15:09

Haber Merkezi

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı. Türk milletinin emperyalizmi bozguna uğrattığı şanlı zaferin 101. yıldönümünü büyük gururla kutladıklarını kaydeden Kış, “26 Ağustos 1922’de Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emriyle başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos’ta ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlüğe kavuşmasına vesile olan zaferle sonuçlanmıştır. Türk milletinin bağımsızlığı için taarruza geçtiği o gün, tüm dünyada ezilen bütün milletler için de umut ve cesaret olmuştur.  Yokluk ve yoksulluk içinde verilen bir istiklal savaşı ile Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Büyük Taarruz'un ardından egemenliği kayıtsız şartsız millete devreden Mustafa Kemal Atatürk, ulusal kurtuluş mücadelemizi zafere ulaştırarak Türk milletinin direnişini ve gücünü dünyaya göstermiştir. Bu zafer, Cumhuriyetimizin müjdecisi, birlik ve beraberliğimizin sembolü olmuştur. 101 yıl önce olduğu gibi bugünde, Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler bu büyük mirasın temsilcileri olarak, tam bağımsız, demokratik Türkiye idealini gerçekleştirene kadar mücadelemiz sürecektir. 30 Ağustos ruhunu geleceğe taşımak, Cumhuriyet devrimlerine sahip çıkmak en önemli görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta 30 Ağustos Zaferi’nin Başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadelemizin tüm kahramanlarını sevgi, saygı ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA